MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Keole

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Keole, 29 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Keole

Keole Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Aleksandra

Dokładny nick w grze: Keole

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zwykle ok. 5-6 godzin, nie licząc godzin nocnych, ponieważ zwykle gram do 1-2 w nocy. Szczerze mówiąc, to bywam zwykle na Creativie, a rzadziej na Survivalu.

Data urodzenia: 19.05.2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 19.05.2013 Wersja 1.5.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nawet przybliżonej daty nie pamiętam, jednak jestem na tym serwerze (wcześniej pod nazwą LoLoLoPl) od 2014 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na forum nie, ponieważ się nie udzielam. W grze również nie zostałam nigdy ukarana.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie. Byłam jedynie adminem na bardzo małym serwerze (15 osób w godzinach szczytu).

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zdecydowanie zmniejszyć ilość spamerów oraz niekulturalnych graczy! Myślę, że chyba to jest jedyna rzecz do poprawki.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma uprawnienia do komend /kick [nick] [powód] oraz /mute [nick] [czas]. Z czego /mute jest stosowany rzadziej i w gorszych przypadkach. Z kolei obowiązki obejmują pomoc graczom zachować kulturę oraz zgłaszanie administracji bugów i innych błędów.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ uwielbiam pomagać! Poza tym lubię ten serwer. Administracja jest miła, społeczność też. Na większości serwerów na jakich grałam w końcu któraś ze stron zaczynała być wredna i nie miła. Dlatego też chciałabym się przydać i zapobiec temu.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rozmową. Najpierw uspokoję obie strony konfliktu i postaram się dotrzeć do jego źródła, a gdy już się tego dowiem postaram się znaleźć rozwiązanie. Wszystko da się rozstrzygnąć spokojem i rozmową.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Co prawda trudno mi jest przejąć rolę lidera, ale sprawuję się wspaniale jako "narzędzie". Potrafię współpracować z osobami, którzy raczej nie mają tej umiejętności, ponieważ poniekąd ich rozumiem. Sama byłam kiedyś samosią.

Opisz swoją osobę: Jestem Aleksandra, mam 15 lat oraz pochodzę z Pomorza. Jestem bardziej umysłem artystycznym oraz zdecydowanie nie ścisłym. Moją pasją jest rysowanie. Można śmiało mnie określić jako osobę spokojną, którą bardzo trudno zdenerwować. Szybko wybaczam i nie potrafię się na kogoś gniewać. Nie cierpię przekleństw. Zaliczam siebie do osób troskliwych o innych i wrażliwych, łatwo mnie doprowadzić do płaczu. Trudno do mnie dotrzeć na początku, ponieważ jestem dość nieśmiała, jednak gdy już się przyzwyczaję do ludzi i otoczenia to jestem śmielsza. Mój gust muzyczny jest bardzo szeroki. Dosłownie od metalu, kończąc na piosenkach Disneya. Lubię poznawać nowych ludzi i jestem otwarta na nowe znajomości.

Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną, praktycznie zawsze skontaktować na GG oraz Facebook'u. Oczywiście podczas godzin szkolnych mogę odpisać z opóźnieniem. Na Skype zwykle jestem od godziny 17 (podczas dni roboczych).

Umotywowanie podania: Jak już wyżej wspomniałam chciałabym pomóc sprawić, żeby ten serwer był jeszcze bardziej milszy dla graczy. Mogę spokojnie wziąć ten obowiązek na swoje barki. Poza tym mogę dodać, że posiadam dość dużą wiedzę o Minecrafcie i szybko się uczę oraz fakt, że jestem miłą osobą może dawać przykład innym graczom.

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,
    Bardzo spodobało mi się Twoje podanie.

Jedyne czego można by się przyczepić ogólnie to brak aktywności na forum ( nie jest to wymagane ).
    Nie wchodzę często na Creative, więc Twojej aktywności w grze nie ocenię.

Powodzenia

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

//Ufam Zielonemu, skoro twierdzi, że nie jesteś aktywna w grze to pewnie tak jest.

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Podanie mi się podoba, aczkolwiek zawsze znajdą się minusy.

No właśnie. Nie udzielasz się na forum. Konto założyłaś wczoraj. Pomocnik powinien być na nim aktywny i wspomagać serwer/graczy również poprzez stronę.

Druga rzecz. Nicki Keole i LoLoLoPl nic mi nie mówią. Jestem jedną z aktywniejszych osób na Creative i pierwszy raz widzę te nazwy. Dziwne, zwłaszcza, że napisałaś, iż grasz 5-6 godzin. To naprawdę widać, jak długo ktoś gra, po aktywności. Nie oszukujmy się. Nawet na chacie powinnaś mi się rzucić w oczy.

Masz potencjał, ale jak na tę chwilę czuję do Ciebie awersję. Niby podanie ładne, ortografia ok., ale ta aktywność...

Daję NIE, ale jak poprawisz aktywność w ciągu miesiąca, to dam na TAK.

@Z ciekawości odwiedziłem działkę LoLoLoPl. Dość bliskie koordynaty w stosunku do /spawn, co może sugerować Twoją wcześniejszą grę na tamtym koncie. Nie zmienia to faktu, iż się mijamy lub po porostu miałaś długą przerwę.

4. Normaly

Normaly Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja osobiście jestem na TAK.

Podanie bardzo mi się spodobało. Na serwerze widziałem Cię tylko raz (Pewnie dlatego, że nie dawno co wróciłem) i już zauważyłem, że starasz się pomagać. Zacznij się jeszcze udzielać na forum i będzie dobrze. Moim skromnym zdaniem nadajesz się na Pomocnika CRAFTAPPLE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę