Imię: Klaudia Dokładny nick w grze: KitaTheFox Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival ,cieżko określić ile (od 3 do 9 h ) Data urodzenia: 14.11.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. grudnia 2013 ,wersja 1.7.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. 4 dni Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nigdy Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zbugowany spawn na survivalu :/// ''Kickowanie za latanie'' Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia to pewnie darmowa ranga PREMIUM oraz pomoc graczom Obowiązki: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Uwielbiam pomagać innym oraz zmieniać serwer na lepsze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno spytam się obu stron co jest przyczyną i wyciągnę z tego wnioski ( posiadam w szkole przedmiot ,,prowadzenie do psychologii '' wiec powinno być mi łatwo w rozwiązywaniu konfiktów ) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Jestem osobą charyzmatyczną z umiejętnościami przekonywującymi. Potrafię współpracować w małej , jak i w licznej grupie. Potrafię perfekcyjnie rozwiązywać problemy i pomagać innym. Jestem osobą kreatywną i szybko się uczę nowych rzeczy. Potrafię organizować wydarzenia , ciekawe eventy które zachęcą nowych graczy do uczęszczania na serwer Potrafię budować na poziomie wysokim oraz przygotowywać mapy na dany ewent Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość budowania ciekawych budowli oraz grania z znajomymi na serwerach multiplayer Określ swoją dyspozycyjność: Na komputerze jestem praktycznie od 15 do 22 w trakcie szkoly , w wolne od prawie cały czas Umotywowanie podania: Od zawsze chciałam być pomocnikiem albo kimś wyżej, szybko się uczę oraz potrafię pomagać. Moim zdaniem nadaję się na pomocnika
a więc tak: PLUSY + wiek moim zdaniem odpowiedni + widać że już długo grasz w MC + złagodzenie konfliktu wygląda przekonująco MINUSY - 4 dni? to za mało - na forum dziś dołączyłaś - przez to że tak krótko grasz nie widzę żebyś pomagała - nie wypowiadasz się na forum - nie wiesz jakie są uprawnienia pomocnika ( założę się że nawet nie przeczytałaś jakie on uprawnienia posiada ) - osobiście nie widziałem cię na serwerze no niestety NIE
Z tego co wyczytałem uprawnienia to /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempban steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy /unmute [Nick] - zdejmuje kare. Może jestem nowy i się nie znam,patrząc na podania pomocników ,które zostały zaakceptowane grali na CA sporo czasu zanim napisali podanie. 4 dni to jest za mało by dobrze poznać ludzi i im naprawde zacząć pomagać. Pograj troche więcej,popomagaj ,a będziesz mieć większe szansa na otrzymanie rangi . Oczywiście ja nie decyduje o tym czy ją dostaniesz ale narazie na NIE Seluś