Dokładny nick w grze: Krystian981 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę dziennie poświęcić od 3 do 6 godzin a w weekendy to z 8 godz. Ile masz lat: Mam lat 16 niedawno co skończyłem Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram na serwerze Survival oraz seablock Jak długo grasz w Minecraft: Gram w Minecraft bardzo długo nie chce was oszukiwać więc najlepiej zostańmy na długo Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na mc.craftapple.pl gram już długo zbliża się koniec mojej drugiej edycji i zacznie się trzecia Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Jeszcze nigdy na żadnym serwerze nie zostałem zbanowany Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem te funkcje na innym serwerze byłem Pomocnikiem oraz przez krótki czas miałem swój serwer Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak znam komendę pomocnika jest nią /kick nick powód wyrzuca ona gracza z serwera Dlaczego Ty: Jestem raczej graczem spokojnym miewam czasami trudne chwile nie popełniam łatwych błędów i bardzo mi zależy na tej rekrutacji, bo lubię pomagać Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian.Mam 16 lat niedawno je skończyłem, mieszkam w Krakowie.Kraków jest bardzo pięknym miastem bardzo lubię po nim chodzić.:sleepy:Mojim hobby jest oprucz grania na komputerze sport i strzelnictwo posiadam nawet swój pistolet trzelbę jednolufową jak ktoś wie to na pewno się domyśla o jaką chodzi.Wracając do sportu uprawiam piłkę ręczną i siatkówkę.Na komputerze gram w gry przygodowe(Minecraft) i strzelanki(Cs:go) Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam 2 bugi 1.W powietrzu pojawiają się cuboidy 2.Koniem można przejść przez szybę Wymień kilku członków ekipy:Członkowie to GirlGames shoga RaddiPL Blavck Phantom_Scerw Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Dbać o serwer, pilnować go, karać za wykroczenia. - Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdministratora lub Administratora. - W mniejszym stopniu niż pomocnik, pomagać graczom. Wskazywać pomocników, którzy nic nie robią. - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Zbierać dowody podczas banowania. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= Słuszałem,że pojawiło się niby moje podanie ktoś się pode mnie podszył powiedziałem wszystko MrAstarowi i pozwolił mi napisać moje własne
Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. //Zamykam [hr] Minecraft to gra przygodowa@ Czyli Far cry to według ciebie RPG? [hr] -W mniejszym stopniu niz pomocnik pomagac graczom. No kuwa to na kogo podanie składasz? [hr] - Zbierać dowody podczas banowania. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak znam komendę pomocnika jest nią /kick nick powód wyrzuca ona gracza z serwera idiota... Wiesz ze pomocnik ma tylko /kick a potem co piszesz? [hr] bardzo mi zależy na tej rekrutacji, Ty chyba nie wiesz co to słowo znaczy. [hr] Phantom_Scerw, GirlGames... K981 no kuwa, bedzie bilet na galere. [hr] Podanie ogólnie do dupy. Oddaj fartucha.
Jestem na NIE. Nie odczeklałeś miesiąca, obowiązki MODERATORA skopiowane z poradnika i to jest podanie na POMOCNIKA a nie moda .. ! pozatym nie udzielasz sie na forum i nie pomagasz.. [hr] Bardzo przepraszam jeżeli moja opinia w jakiś sposób Cie uraziła, ale poprostu szczyt chamstwa i bezczelności składasz podanie na pomocnika wszyscy na NIE, a więc usuwasz je i po chwili piszesz nowe, pod pretekstem, że ktoś Ci się wkradł na konto, nie mam słów..
na nie podanie brzydkie i nie odczeklales miesiaca bo taki jestes chamski ze tamto usunoles [jaki debil]
Powiem tak Krystian ^^ popracuj trochu nad Podaniem i popraw błędy i będzie git. Fajny pomysł na Podanko i widzę, że miałeś dobre intencje. Gdybyś nie dostał Pomocnika napisz Podanie za miesiąc lecz popraw te błędy. Jeżeli nie wiesz jakie to napisz pod moim komentarzem i ja Ci dam kilka wskazówek. Ode mnie na razie małe Tak.
Podanie nie takie złe. Występowały błędy ortograficzne i interpunkcyjne. Widać było trochę pomysłu ale jednak nie było widać Ciebie na serwerze. Myślę, że jak na 16 lat to mogłeś poprawić te podkreślone błędy. Ogólnie neutral.
nasze tak, nie i neautral nic nie robi wszystko zależy od admina więc sie nie wyraże (jak już to neutral)
Podanie nawet ładne, lecz dużo błędów. Czytam komentarze i wychodzi, że jesteś nie uczcziwy, a to według mnie cecha, której pomocnik nie powinirn posiadać. Moja ocena: Przykro mi, ale NIE
MisterPlayGamesGuy Administracja to nie ekipa cioto. I jeszcze ta ortografia - zkączone. Stawiam na 9 lat.