Dokładny nick w grze: Krystian981 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić od 4 do 6 godzin dziennie przeważnie rano i wieczorem gdyż wtedy właśnie gram Ile masz lat: Mam 16 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram najwięcej na SeaBlocku ,ale wcześniej byłem zauważalny i jestem na survivalu Jak długo grasz w Minecraft: W Minecraft gram bardzo długo nie chce skłamać więc to będzie z 3 lub 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na mc.craftapple.pl Gram już trzecią edycje dokładnie nie wiem ile to czasu Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałem tu bana lecz miałem parę ostrzeżeń których bardzo żałuje Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem taką funkcje nawet przez jakiś czas miałem swój serwer ale niestety upadł Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Komenda pomocnika to /kick nick Powód-Wyrzuca ona gracza z serwera Dlaczego Ty: Gram na CraftApple już bardzo długo bardzo lubię i szanuję ten serwer mimo ,że moje zachowanie nie jest aż do końca idealne myślę ,że się przydam a nie popełniam łatwych błędów i lubię pomagać. Wiem ,że jest bardzo dużo pomocników na serwerze ale ja pamiętam czasy serwera o których oni nie wiedzą oraz mam bardzo dużo błędów jakich zauważyłem u większości pomocników. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian. Mierzę 174 cm wzrostu. Aktualnie mam 16 lat. Jestem spokojnym, cierpliwym człowiekiem. Bardzo dobrze się uczę. Mam wysoką średnią 4,60. Przestrzegam zasad gramatyki i ortografii. Na forum urzęduje już równo 4 miesiące. Słucham muzyki Rockowej i Rapu. Przestrzegam zasad regulaminu, jestem zasadowy. Mam w sobie troszkę czarnego humorku. Zamieszkuję w Krakowie. Znam Angielski na poziomie wyżej rozwiniętym oraz Niemiecki na poziomie poniżej. Jeszcze wracając do zainteresowań to uwielbiam SPORT gdyż kocham go uprawiać a jeszcze bardziej oglądać ciekawostką jest to ,że grając w Fife to komentuje wszystkie mecze i to chyba tyle. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam 1.Pokazują się cuboidy w powietrzu 2.Można koniem przychodzić przez szyby Wymień kilku członków ekipy: Ladavi Marcinek7 shoga Yumisiek Puma_Poland Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Pomagać graczom w ich problemach Być dyspozycyjnym Udzielać się na forum
Po twoim wczorajszym zachowaniu na dniu otwartym i bitwie na śnieżki na działce LIkeThatBoss (pozdro dla kumatych ) troszkę trudno mi wierzyć, że 16 latek najpierw zabija na zabawie, a później spami o oddanie itów,bo go zabił jeden z naszych ,,ochroniarzy". Nie wiem czy nadawałbyś się na pomocnika. Rozumiem, że to survival itp... ale no można sobie odpuścić raz na jakiś czas i pobawić się razem z innymi Nie widziałam cię tu wcześniej, dopiero wczoraj dosięgnął nie ten zaszczyt. Jeśli jednak się mylę proszę o wyrozumiałość, ale ja [/color] jestem na nie.
Zabieram się za ocenę, W plusach można wymienić: + Przeczytanie regulaminu (Chociaż powinien to zrobić każdy). + W miarę długa przygoda z serwerem/grą. + Brak bana. Natomiast, na minus oceniam: - Dość krótki opis samego siebie. - Kilka warnów/kicków. - Niepoprawna interpunkcja. - Nie widziałem cię wcześniej na serwerze. Jestem NEUTRALNY!
Po pierwsze Wczoraj nie zabijałem tylko mnie zabili za nic Po drugie gram na tym serwie bardzo długo i z ekipy nie kojarze prawie nikogo bo graja dopiero z 1 miesąc Po trzecie nie jestem idealny ale co do zasad je przestrzegam