MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Krystian981

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika FaLoPlayGames, 4 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FaLoPlayGames

FaLoPlayGames Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: Krystian981

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 2 do 4 godzin

Ile masz lat: Mam 16 lat

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram na wszystkich serwerach najmniej wydaje mi się ,że teraz na Survivalu a najwięcej na Creative

Jak długo grasz w Minecraft:W Minecraft gram bardzo długo nie chce skłamać więc to będzie z 3 lub 4 lata

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na mc.craftapple.pl Gram już trzecią edycje dokładnie nie wiem ile to czasu

Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nie miałem nigdy bana ale dostałem parę kicków

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem taką funkcje nawet przez jakiś czas miałem swój serwer ale niestety upadł

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Komenda pomocnika to /kick nick Powód-Wyrzuca ona gracza z serwera

Dlaczego Ty:Gram na CraftApple już bardzo długo bardzo lubię i szanuję ten serwer mimo ,że moje zachowanie nie jest aż do końca idealne myślę ,że się przydam a nie popełniam łatwych błędów i lubię pomagać. Wiem ,że jest bardzo dużo pomocników na serwerze ale ja pamiętam czasy serwera o których oni nie wiedzą oraz mam bardzo dużo błędów jakich zauważyłem u większości pomocników

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Krystian , mam 16 lat i pochodzę z Krakowa. Jestem pomocny i kulturalny. Interesuje się sportem. Moje ulubione kolory to czarny , czerwony i żółty. W szkole idzie mi dość dobrze , czasem tylko zdarzy się jakaś 1 czy 3. Moja klasa jest dość miła i fajna , często wychodzę gdzieś z nią. W samego minecrafta gram od 4 lat , a na CraftApple koło 1,5 roku. Oprócz minecrafta często gram też w takie gry jak Wot , TheSims4 , Fife. Na komputerze gram dość często , praktycznie codziennie po 2-5h. Znam Angielski na poziomie wyżej rozwiniętym oraz Niemiecki na poziomie poniżej. Co do wyglądu jestem dosyć wysoki mam 176 cm wzrostu mam ciemne włosy chodzę nieraz na siłownie dlatego trochę jestem zbudowany. No to chyba tyle

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?::Tak znam
    1.Pokazują się cuboidy w powietrzu
    2.Można koniem przychodzić przez szyby

Wymień kilku członków ekipy: człownkowie ekipy
    Ladavi
    Marcinek7
    shoga
    Yumisiek
    Puma_Poland

Jakie obowiązki ma Pomocnik:
    Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    Pomagać graczom w ich problemach
    Być dyspozycyjnym
    Udzielać się na forum

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
    Wersja angielska podania

The exact nickname in the game: Krystian981

How much time you can devote to the server from 2 to 4 hours

How old are you: I am 16 years old

What server you spend the most time (eg. Survival creative, seablock) I play on all servers least it seems to me that now on survival and most from Creative

How long have you played Minecraft: Minecraft play in a long time do not want to lie so it will be 3 or 4 years

How long do you play on mc.craftapple.pl: The mc.craftapple.pl play their third editions do not know exactly how much this time

Did / out sometime ban here: I Do not ban but I never got a couple of kicks

Do you took / out similar functions on a different server: Yes I served this function even for a while I had my server but unfortunately fell

Do you know Helper command (replace them): command helper is / kick nick reason-she throws a player from the server

Why You: I play CraftApple for a long time really like and respect this server even though my behavior is not until the end of the ideal I think, to be helpful and do not make easy mistakes and I like to help. I know there is a lot of helpers on the server but I remember the time server which they do not know and I have a lot of errors which saw the majority helpers

Describe yourself in a few long sentences: My name Krystian, I'm 16 years old and come from Krakow. I am helpful and culture. I'm interested in sport. My favorite colors are black, red and yellow. At school I'm doing quite well, sometimes just happen any 1 or 3. My class is quite nice and cool, often I go out with her. In the Minecraft grams of 4 years, and CraftApple around 1.5 years. In addition to Minecraft often also I play games like Wot, TheSims4, Fife. On the computer I play quite often, almost every day after 2-5h. I know English at a level more highly evolved and German below. What to look'm quite tall I am 176 cm tall with dark hair I sometimes go to the gym because little is built. I guess so

Do you know of any errors / bugs on the server? :: Yes I know 1.Pokazują to cuboidy in the air 2.Można horse coming through the windows

Replace a few members of the team: człownkowie team Ladavi Marcinek7 shoga Yumisiek Puma_Poland

What responsibilities does Helper: Ogarnianiu assist in the chat moderators. Help players with their problems To be available Provide to the forum

Ps. Nie których słów nie imiałem i nie zrobiłem są po prostu po polsku

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Samo podanie takie sobie. Jestem neutralny.

3. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE! Nie widuje Cie na serwerze! Nie pomagasz! Nie udzielasz sie na forum!

4. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Ten tłumacz google boli moje oczy i to bardzo kolego, jeśli nie znasz angielskiego to za nic nie kopiuj całych zdań z google translate!

Generalnie jestem na nie, nie kojarzę, żebyś pomagał bądź udzielał się w jakiś znaczący sposób.

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na TAK.
    Podanie jest dosyć ciekawe, lecz jednak trochę za krótkie.
    Wiek odpowiedni.
    Fajnie, że chciałeś napisać podanie w języku obcym, ale nie wyszło Ci to najlepiej, a ja wiem co mówię :D Miło że próbowałeś, ale wklejanie całego tekstu z google tłumacz nie jest najlepsza metodą na to.
    Duże doświadczenie.
    Pozdrawiam pat277

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę