Imię:Krzychu Dokładny nick w grze: KrzychuBMS Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:4 godziny i Craftapple creative Data urodzenia:24.06.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014 wersji nie pamietam ale cheba 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: co zmieniż? nic,tylko naprawić skiny bo trza wyjćść i wejść żeby był Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: może uciszać innych ale musi być miły no i oczywiście, pomagać Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Chciałbym po prostu pomagać innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Mówić ludziom że mają się nie kłócić bo bedzie uciszenie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Wielką Opisz swoją osobę: Jestem miły i pomocny, co jak na rudego z kawałów to wiele.Gram bardzo dużo na komputerze i tak sie tu znalazłem. Jestem na ogół zabawny ale potrafię być surowy niczym marchew xd. Mam wielki dystans do siebie. No i jak wszyscy, jestem fanem MC Określ swoją dyspozycyjność: Zrobie wiele dla craftapple Umotywowanie podania:Chcę być bardziej pomocny
Witaj! Ponieważ w twoim podaniu zareklamowałeś inne serwery, niż CraftApple, twoje podanie tak czy inaczej zostanie odrzucone i zamknięte. Przeczytaj regulamin przed pisaniem kolejnego podania. Miłego Dnia.
No cóż, pisząc serwerach mają na myśli tryby na CraftApple, a nie inne serwery. Zapoznaj się regulaminem. Pozdrawiam.
Mamy tu kilka rzeczy ;/ Podanie trudno się czyta przez co trudniej cie poznać to nie są obowiązki pomocnika ;/ zapoznaj się z nimi tutaj : https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ i nie ma tutaj uprawnień czyli komend to dalej nie wyróżnia cię od innych podań żebyś akurat ty został Pomocnikiem to miało być umotywowanie a nie Chce być bardziej pomocny a ja chce być bardziej miły i co ;/ Jestem na NIE