Dokładny nick w grze:Krzyss06 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 4 do 6 godzin dziennie Ile masz lat:Mam 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej na creative ale dużo na survivalu Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram od wersji 1.5.1 beta Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 5 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie, nie miałem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem moderatorem na innym dość popularnym serwerze Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedną podstawową komendę /kick nick Dlaczego Ty: Dość długo gram na waszym serwerze i widziałem dużo przykładów zachowań pomocnika, jestem bardzo często na tym serwerze i nie jak większość pomocników tylko na survivalu, lecz również na creative i seablock. Oraz jestem aktywny na forum. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Krzyś, mieszkam w Warszawie, Moim hobby jest lotnictwo. W wolnym czasie najczęściej słucham muzyki i gram w Minecrafta. W MC większość czasu spędzam na craftapple ale również prowadzę swój serwer. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie przez drzwi (dębowe), Przechodzenie koniem przez ścianę, Stawianie działki na działce innego gracza (jak się jest dodanym) Wymień kilku członków ekipy:Pat277 Reconnect ThreeEyedMonster Wymiatacz23 DejVoo Kajtym Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek Pomagać modom w ogarnianiu czatu Zgłaszanie adminom bugi na serwerze Pomagać graczom w ich problemach Uczestniczyć w życiu forum Oraz być dyspozycyjny
Zmieniam zdanie jestem na małe tak.Dlaczego małe tak a nie poprostu TAK? -Nie widze cię na SeaBlock a siedze tam po kilka godzin , codziennie (-) -Mało się udzielasz na forum (-) -Podanie mało rozpisane (-) -Podanie czytelnie i starannie napisane (+) -Wiek wedlug mnie odpowiedni to 16 lat , lecz widac, ze jestes ogarnięty (+) Dlatego male tak. ------------------------------------------- Pozdrawiam [hr] Ps. Zdania zaczynamy pisząc z dużej. litery
przyznaje że na seablocku spędzam bardzo mało czasu, czego nie można powiedzieć o creative i survivalu B) Pozatym przydałby się pomocnik VIP bo są tylko GRACZE i SVIP ^^
Moim zdaniem to nie ma znaczenie czy VIP, SuperVip czy zwykly gracz na SeaBlock oraz Creative przydaly by sie po 2 pomocnikow Ps.Sorki za pismo pisze.z telefonu Pozdrawiam