Dokładny nick w grze: kubaluba1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-4 godziny dziennie Ile masz lat: W maju skończę 14 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu spędzam na survivalu Jak długo grasz w Minecraft: Będzie już jakieś 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram jakieś 2 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak byłem pomocnikiem na innym serwerze byłem również adminem na serwerze kolegi Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma dostęp do jednej komendy "kick nick gracza" pozwala ona na wyrzucenia gracza z gry Dlaczego Ty: Myślę że ja dlatego bo znam dużo komend, lubię pomagać graczom Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Tak więc cześć. Chodzę do gimnazjum w Ostrołęce . Z ortografią jest u mnie dobrze, nie robię łatwych błędów. Interesuję się informatyką i gotowaniem. W klasie jestem najlepszy z matmy i to chyba dlatego bo moja mama jest matematyczką. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jak dotąd jeszcze nie znalazłem. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterXWiolettakshychoPhantom_Screw AikooJakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkami Pomocnika są m.in. - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
No cóż, jesteś za młody, a pozatym grasz na serwie 2 miesiące, więc jak dla mnie za mało, jestem na NIE
conajmniej 15, i powinieneś grać na serwie 5 miesięcy? z rokiem przecholowałem, by móc się zgłosić na pomocnika
Creepez, nie musi grać na serwie rok, gracze którzy dostali pomocników nie grali rok na serwerze. Jestem na NIE, dlatego że, nie widzę jak się wypowiadasz na serwerze tak samo jak i na forum.
Jestem na nie, bo nie widziałem Cię jakoś byś się udzielał na czacie. Creepez z tym rokiem to pojechałeś. -.-
Jak dla mnie to Nie. 2 miesiące na serwerze to za mało. Widziałem cię na innym serwerze jako pomocnika ale tylko przez tydzień.
RE: [Podanie] kubaluba1 Moim zdaniem po co udzielać sie na czacie skoro nie ma sie pomocnika i wyższych stopni??? To jest jakaś żenada, jeśli chcesz dostać pomocnika, musisz udowodnić że zasługujesz na niego. Polecam http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=2269 Bo chyba tego nie przeczytałeś.