[1] Dokładny nick w grze: Kung_fu_Pajda ========================================================== [2] Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 godzin ========================================================== [3]Ile masz lat: Mam 13,5 lat. ========================================================== [4]Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram najczesciej na Survialu czasami na Seablocku i Creative. ========================================================== [5]Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram okolo 4 lat. ========================================================== [6]Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Okolo 1,8 - 2 lat ========================================================== [7]Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy. ========================================================== [8]Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pelnilem. ========================================================== [9]Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Jest to ./kick (nick) powod ========================================================== [10]Dlaczego Ty: Jestem ogarniety jak na swoj wiek,myslę że poradze sobie w byciu pomocnikiem. ========================================================== [11]Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Bartek mam 13 lat lubię piłke koszykową,interesuje sie informatyka lubie sobie dluzej pograc w minecrafta :3 ========================================================== [12]Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Ich jest lub bylo duzo wymienie najwazniejsze Przechodzenie koniem przez sciany Latajace bloki muzyczne ========================================================== [13]Wymień kilku członków ekipy: ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 ========================================================== [14]Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. ==========================================================