Dokładny nick w grze: LadyGirl Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Dość trudne pytanie. Aktualnie gram tylko w minecrafta więc cały mój wolny czas mogę poświęcić na grę na tym serwerze ale trzeba liczyć się też z tym że chodzę do szkoły i muszę się uczyć , ale myślę że spokojnie 3-5 godzin dziennie a w weekendy to 6-8 godzin z przerwami. Ile masz lat: Lat mam 15. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na serwerze Survival , ale postaram się być też na Creative i SeaBlock gdyż tam też potrzebna jest pomoc i ogarnianie czatu. Jak długo grasz w Minecraft: W minecrafta gram już 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na CraftApple gram już około 9 miesięcy i jestem bardzo zadowolona z tej gry. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak , otrzymałam raz bana na 2 minuty za przeszkadzanie przy budowie choinki czego bardzo żałuje. Otrzymałam jeszcze parę kicków i mutów ale nie powtórzy się to więcej. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, ale IP nie będę podawać . Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Pomocnik ma tylko komendę /kick [nick] [powód] - wyrzuca ona gracza z serwera ale należy jej używać tylko wtedy kiedy jest to konieczne. Dlaczego Ty: Ponieważ nie cierpię debilizmu na czacie i chciałabym pomóc go ogarniać a nie będzie to dla mnie żadnym problemem więc myślę że się przydam Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Na imię mam Oliwia , lat mam 15. Jestem osobą ogarniętą , miłą , uprzejmą i wesołą. Mimo że nie lubię się uczyć mam bardzo dobre oceny. Interesuje się informatyką i kocham zwierzęta , mam 8 kotów i psa. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak , jest ich na pewno więcej ale ja znam tylko te: -Można przechodzić koniem przez ściany -Niszczenie bloku po 4-8 razy -Stawianie jednego bloka kilka razy -Gdy płyniesz łódką to czasem wyrzuca za latanie -Bicie przez ściany i drzwi -Niezamykające się drzwi -Niezacuboidowane nowe drzwi (brzozowe , ciemno dębowe itp.) Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX ,kshycho ,MrAstar , Phantom_Screw , Aikoo Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązkami pomocnika jest; - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
Jestem na TAK. Jest uprzejma i dosyc pomocna. Czasem daje sie poniesc emocjom i miala kilka kicków i bana ale to nie zmienia faktu ze na pomocnika sie nadaje. :* :shy:
Co tu dużo mówić? :3 -Osoba ogarnięta , odpowiedzialna , pomocna i miła -Wiek idealny -Podanie ładne , bezbłędne i estetyczne -Długi staż gry na serwerze -Długi staż gry w minecraft Osoba po prostu idealna na tą posadę! Bez zastanowienia na TAK!
LadyGirl, zgadzam się w 100% z Aikoo! Dobrze że grając w MC, nie zapominasz że masz też szkołę. No i czasami idź do "garów" i zrób jedzonko swoim kociakom i psiakowi Jestem na TAK
Tak jak poprzednicy, -Jesteś miła, kulturalna i ogranięta. -Pomagasz graczom -Długo grasz na serverze jak i w minecrafta. Wielkie TAK Pozdrawiam!