MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

podanie Landka

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika spongehd, 19 Czerwiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. spongehd

spongehd Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Adrian
    Dokładny nick w grze:Landek
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchętniej gram na hardcorach i na craftapple tak z 5/6 godzin
    Data urodzenia:2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: swoja przygodę z minecraft zaczynałem 4 lata temu ;)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014/2013 ale miałem przerwę i powróciłem
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy nie bylem karany za nic na żadnym serwerze
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: pełniłem na hardcore ;)
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple: zachowanie innych graczy nie mówię o każdych ;)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik posiada komendy ban , mute , kick , o ile sie nie myle . Pomocnik także powinien opiekować sie serwerem ;)

mam naimię Adrian mam 12 lat . lubię grac w piłkę nożna i ogólnie uprawiać sport ;) lubię także se popykać w klocki i w gry ;)

Reklama
  2. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    Więc tak,
    - podanie w ogóle nieczytelne
    - brakuje podpunktów
    - nie napisałeś 5 rozbudowanych zdań
    - nie zauważyłam, że pomagasz

Jestem na NIE.

3. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Nie

Powody wyżej^

4. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Kojarzę Twój nick, ponieważ ostatnio widziałem Cię na survivalu. Jakoś sobie nie mogę przypomnieć, żebyś grał kiedykolwiek wcześniej.

Źle, źle, źle. Wszystko masz opisane tutaj: http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html

Pozwól, że tego nie skomentuję. Gdzie jest wzór? Gdzie jest 5 rozbudowanych zdań?

Poza tym podanie niezgodne ze wzorem. Następnym razem przeczytaj informacje i wzór.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę