Imię:Adrian Dokładny nick w grze:Landek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchętniej gram na hardcorach i na craftapple tak z 5/6 godzin Data urodzenia:2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: swoja przygodę z minecraft zaczynałem 4 lata temu Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014/2013 ale miałem przerwę i powróciłem Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy nie bylem karany za nic na żadnym serwerze Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: pełniłem na hardcore Co chciałbyś zmienić na Craftapple: zachowanie innych graczy nie mówię o każdych Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik posiada komendy ban , mute , kick , o ile sie nie myle . Pomocnik także powinien opiekować sie serwerem mam naimię Adrian mam 12 lat . lubię grac w piłkę nożna i ogólnie uprawiać sport lubię także se popykać w klocki i w gry
Więc tak, - podanie w ogóle nieczytelne - brakuje podpunktów - nie napisałeś 5 rozbudowanych zdań - nie zauważyłam, że pomagasz Jestem na NIE.
Kojarzę Twój nick, ponieważ ostatnio widziałem Cię na survivalu. Jakoś sobie nie mogę przypomnieć, żebyś grał kiedykolwiek wcześniej. Źle, źle, źle. Wszystko masz opisane tutaj: http://craftapple.pl/forum/thread-2269.html Pozwól, że tego nie skomentuję. Gdzie jest wzór? Gdzie jest 5 rozbudowanych zdań? Poza tym podanie niezgodne ze wzorem. Następnym razem przeczytaj informacje i wzór.