MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Lucklucky10

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika lucklucky10, 23 Lipiec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Dokładny nick w grze: Lucklucky10

Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W wakacje mogę poświęcić bardzo wiele czasu, w roku szkolnym od 2-4h może nawet więcej w pewne dni :). Tak naprawdę to w zależności jak bardzo bd potrzebny - czyli chyba często :D.

Ile masz lat: Od kilku dni już 17 lat :p.

Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najczęściej bywam na survivalu i creative'ie - na seablocku jeszcze nie grałem ale zamierzam.
    Jak długo grasz w Minecraft: Jak już pisałem - od stycznia 2011 roku.

Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ponad miesiąc. Miesiąc coś. Ja się już zaklimatyzowałem :D.

Czy miałaś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem też mute'a ani kicka.

Czy pełniłaś podobną funkcje na innym serwerze: Tak jak już pisałem, byłem wiele razy na podobnej funkcji - najczęściej jednak v.admin, moderator a zdarzyło mi się też być nieraz kidmoderatorem i pomocnikiem.

Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według tego co jest podane stronę wcześniej - pomocnik ma jedną komendę - ./kick którą może wyrzucić daną osobę za np. netykietę.

Dlaczego Ty: Jestem ogarniętą i odpowiedzialną osobą, która nie boi się wyzwań - wyzwaniem jest być właśnie pomocnikiem, odpowiedzialność jest tu bardzo potrzebna a wręcz wymagana.
    Ja mam wszystkie te cechy i myślę, że jestem w stanie podołać temu obowiązkowi.

Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Łukasz, mam już 17 lat i mieszkam w Warszawie. Mam kota (rudego) od 1,5 roku około. Lubię uprawiać sport, czytać książki fantasy, oglądać filmy akcji (tej lepszej - non stupid american). Moim hobby jak na razie jest nauka programowania w Javie. Jestem pozytywnym człowiekiem, nie mam żadnych "humorów" ani problemów. Jestem otwarty i na swój sposób zabawny xD. Dodatkowo lubię uczyć się historii - głównie czasy I-II wojna światowa. Staram się też uporać ze wszystkimi problemami więc pomagam każdemu jeśli tylko mogę. :)

Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:
    Stawianie jednego bloku kilka razy
    Kopanie jednego bloku kilka razy
    Noteblock lewitujący sobie w powietrzu.
    Drzwi które się otwierają nawet jeśli są na czyimś cuboidzie.

Wymień kilku członków ekipy:
    |Pomocnik| Shoga, LikeThatBoss, Stolenlegacy, Yumi, Puma_Poland,_Zielony_ i Iguspospolitus.
    |Mod| Marcinek7, ThreeEyedMaster i oczywiście Sune1984.

Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik , jak sama nazwa wskazuje powinien pomagać i wspierać. Pomagać graczom i wspierać resztę ekipy :). Taka osoba powinna być odpowiedzialna i skuteczna w tym co robi. Pomocnik ma również uważnie obserwować chat i to co się na nim dzieje. Pomocnik powinien też zgłaszać bugi i inne problemy do administracji.

Reklama
  2. PacanowskiMocny

PacanowskiMocny Użytkownik

Docenione treści:
    0
    TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK!!!! Ładnie napisane nadajesz się na pomocnika! POWODZENIA! Życzy MrLive

3. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Jestem na TAK. Pomaga, wiek odpowiedni, a czas w grze sobie nadrobi. Podanie czytelne i ładne :)

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Kupiłeś mnie tym, bo to wypisz wymaluj ja [​IMG]

A tak na serio to często widzę jak pomagasz na czacie. Jesteś kulturalny. Nie przeklinasz. Nie strzelasz fochów i nie szukasz poklasku.
    Widać, iż 17 lat wystarczyło Ci aby poukładać sobie w głowie wszystko jak należy [​IMG]
    Na koniec muszę Ci pogratulować imienia, na prawdę fantastyczne[​IMG]

JESTEM NA TAK

5. Dakota

Dakota Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Obecny na czacie, pomaga innym gdy trzeba i dobrze się bawi. Gracz bezproblemowy - oby takich więcej było.

Jestem na TAK

6. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Dla mnie podanie jak najbardziej okey, nie męczy aż tak bardzo, nie jest ani za krótkie, ani za długie. Długość grania w Minecraft jest dobry, czas na serwerze średni, ale jak to ujął Marcinek7 "nadrobi się". Był moderatorem, vice, kidmodem więc ogarnia te tematy. Wiek idealny, udziela się na czacie globalnym, widzę go prawie cały czas.
    Jestem na tak i życzę powodzenia :)

7. Ogarnięty

Ogarnięty Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem naTAK.​

Powody:
    • Gracz bardzo pomocny.
    • Podanie estetyczne, przejrzyste i jest wręcz ideałem.
    • Gra na serwerze jak i w Minecraft wystarczająco długo.
    • Wiek idealny na tak odpowiedzialne zadanie.

Reklama
  8. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK! :)
    Widzę jak pomagasz. Uczysz się programowania, tak jak ja. Jesteś ogarnięty. Widzę Cię na serwerze. Widać, że masz 17 lat, twoje podanie jest ładnie i estetycznie napisane. Masz już wioskę w której mieszkasz, dowód, że potrafisz zdobyć szybko nowe przyjaźnie. Znasz regulamin, jako dowód jest to, że napisałeś poprawnie członków ekipy, nie mylisz ich z administracją. Grasz tu już miesiąc, nawet sporo. Minusów nie widzę oprócz małego: mógłbyś trochę bardziej się udzielać na forum i zdobyć chociaż tą jedną reputkę... xD
    TAK, TAK i jeszcze raz TAK!
    Życzę powodzenia!
    ;)

9. LordLuxus

LordLuxus Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem NEUTRAL. :)
    Powody:
    *miesiąc gry na CA to bardzo mało.
    *widzę cię na serwerze.
    *nie widzę jak pomagasz.
    *otwierające się drzwi, które doszły w wersji 1.8 to nie bug, ani lag tylko nie zaktualizowany plugin cuboida.
    *podanie ładne.
    *wiek pozytywny

10. Sune1984

Sune1984 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    * Podanie czytelne i treściwe.
    * Wiek jak najbardziej odpowiedni.
    * Nie pamiętam żebyś coś przeskrobał.
    * Staż w MC też niezły.

- nie przepadam za kotami :p (no ale to nie powód żeby być na nie)

Patrząc na całokształt:
    * Jestem na TAK *

11. Stanley500

Stanley500 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na tak :) Widuję cię na serwerze, pomagasz. Jedynym minusem jest to, że nie odczekałeś miesiąca ale co tam :p

12. SL4SH3R

SL4SH3R Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bardzo fajne, estetycznie napisane podanie odpowiednie kryteria, myślę, że jesteś idealnym kandydatem na pomocnika. Jestem na TAK, i życzę powodzenia :)

13. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę