Imię: Marcin Dokładny nick w grze: marcin222098 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-5 godz. w wekendy 5-6 godz. lubię serwery survival. Data urodzenia: 11.11.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011, czerwiec. Wersja: 1.3. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Gram od pierwszych edycji waszego serwera. (Miałem krótką przerwę od minecraft'a). Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na tym serwerze nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na ten moment nic, wydaje się, żę wszystko jest dobrze i estetycznie zrobione. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Do obowiązków pomocnika należą: - zgłaszanie problemów/bugów dla ViceAdministratora lub Administratora - niesienie pomocy oraz wyjaśnianie komend Graczom - kontrola czatu pod względem spamu, reklam oraz łamania zasad netykiety - wykonywanie zadań powierzonych przez Moderatora, ViceAdministratora lub Administratora - udzielać się na forum oraz w grze Jeśli chodzi o uprawnienia pomocnika, to posiada on dostęp do komend: /kick <nick> <powód> - wyrzuca gracza z serwera np. /kick Minionka netykieta, /mute <nick> <czas> - wycisza gracza na określony czas np. /mute Minionka 2h. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikie gdyż, jestem osobą zdyscyplinowaną, gotową rozwiązać każdy problem, lubię pomagać graczom, oraz myślę, że przydałbym się w Ekipie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Napewno będę sokojny, zapytałbym się osobno wszystkich graczy kłutni o co chodzi, oraz postarałbym się pogodzić ich. W razie łamania regulaminu dostaliby kicka, bądź mute'a. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście, dobrze dogaduję się z graczami, myślę że polubili by mnie. Opisz swoją osobę: Mam na imię Marcin. Mam 14 lat, interesuję się programowaniem, teraz uczę się php, oraz c#. Lubię pisać pluginy do minecraft'a. Kiedyś miałem serwer, lecz nie opłacało mi się w niego dalej inwestować. Jestem miłą osobą i dobrze wypełniam swoje obowiązki, mam pełną dawkę humoru i potrafię się cieszyć każdą chwilą. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować przez: skype, ts'a, forum, gg bądź discorda. Umotywowanie podania: Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, każdy zasługuje na szansę.
Ty chyba sobie jaja robisz? Myślisz że nikt nie zauwarzy że podanie jest połowicznie no może trochę więcej niż połowicznie skopiowane od innego podania (Minionki). Coś mi się nie chce wieżyć że grasz od pierwszych edycji tego serwera. Zastanów się troche jak będziesz pisał następne podanie, naprawde możesz sie postarać napisać je sam a nie kopiować od podania innych użytkowników spróbować zawsze warto. A tym czasem jestem na nie. Jeśli napiszesz podanie samemu nie kopiując od nikogo możliwe że będę na tak Pozdrawiam Lisiasta
Witaj Marcinie, Po pełnym przeczytaniu podanie nawet na poziomie. Ale co nie gra? Wszystko! Podanie w jakieś części skopiowane od innych (jak to wspomniała wyżej Kasia). Następne co nie gra to Kłamstwa. Twój nick widzę dopiero teraz, więc nie wspomne o twym pseudopomaganiu. Jestem na wielkie NIE Pozdrawiam RR
Witaj Marcinie, Podanie w części skopiowałeś ode mnie. W części dotyczącej konfliktów wdarł się błąd ortograficzny. Pierwszy raz widzę Twój nick, a gram na tym serwerze bardzo długo. Na ten moment jestem na NIE.
Marcinie, w naszej społeczności cenimy sobie szczerość i uczciwość, twoje podanie niestety nie jest dobre. Kopiując nawet część czyjejś pracy, pokazujesz że nie chce Ci się nawet starać. Przeczytaj opinię innych osób w tym temacie i postaraj się poprawić, spróbuj napisać podanie za jakiś czas, a do tej pory pomagaj graczom i pokaż, że można na Ciebie liczyć. Serdecznie pozdrawiam
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona.