Dokładny nick w grze:MartynaMax Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Od 2-4h Ile masz lat:14 za niedługo 15 <3 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Survival Jak długo grasz w Minecraft:Od wersji 1.3.2 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Jakies 3 miesiące. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Obecnie Pomocnik ma jedną komendę /kick <nick> <powód> -wyrzuca gracza z serwera. Dlaczego Ty:Dlaczego ja? Myślę że jestem osoba kreatywną, ogarniętą, pracowitą, miłą i poradzę sobie w tej randze. Chce się zająć tym czym nie powinni zajmować się moderatorzy. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Maksym, mam 14lat chodzę do 1 klasy gimnazjum i mam młodszego brata i starszą siostrę. Mieszkam w województwie Śląskim. Interesuje się sportem, elektroniką oraz minecraftem. Jestem osobą ogarniętą jak na swój wiek i pracowitą. Lubię pomagać na forum jak i na serwerze.Moim hobby jest granie na gitarze elektrycznej. [/color]Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak. Przechodzenie koniem przez drzwi oraz w powietrzu czasem latają noteblocki. Wymień kilku członków ekipy:Pomocnicy: Nazilord24, RaddiPL, Aikoo Moderatorzy: reconnect, Phantom_Screw, wymiatacz23 Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomocnik ma następujące obowiązki: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. [hr] Proszę o wyrozumiałość! _______________ POZDRAWIAM MAX!
Jestem na NIE: -Podanie nieczytelne i mało estetyczne przez ten szary kolor -wiek - Skopiowane obowiązki z podręcznika dla pomocników
A owszem skopiowane, ponieważ znam je wszystkie. Chyba to nie jest takie ważne pisać od siebie obowiązki...
Moim zdaniem podanie bardzo ladne napisane lecz ten wiek nie jest odpowiedni i sadze, ze nie poradzisz sobie z obowiazkami, ktore naleza do pomocnika przykro mi jestem na Nie Pozdrawiam Sqrim
Jestem na T-A-K! Podanie bardzo fajnie napisane, estetyczne oraz czytelne. Powodzonka mam nadzieję, że się dostaniesz! Pozdrawiam Maniek!
krzyss06 jakby to była praca na etacie to by mogli siedzieć po 6h. Chciałbyś żeby się ludziom wzrok zrył? btw "podanie nieczytelne"? JPRDL!
Cześć Maksym Jestem na TAK 1) Wiek odpowiedni. 2) Jesteś ogarnięty. 3) Widzę Cię na serwerze. 4) Udzielasz się na forum.
Jestem na TAK dlaczego? - wypowiadasz sie na forum ( choc niektórym to przeszkadza) - często grasz i podałeś realne godziny, jakie możesz poswięcić na grę - oprócz zabawy masz również na uwadze czas na naukę. To świadczy że jesteś ogarniety.