Imię: Dawid Dokładny nick w grze:MegaKnight Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: od 1h do 4h Data urodzenia:2002.10.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014 r. wersja 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2014.pazdziernik Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nie byłem karany Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:exspiarka dla graczy non premium Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaganie Ekipie&Administracji w utrzymaniu ładu na czacie. Zgłaszanie wszelkich problemów/usterek/bugów do ViceAdministratora lub Administratora. Pomaganie nowym i starym graczom w ich problemach oraz wyjaśnianie działania komend. Uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum. Zbierać dowody podczas gdy kogoś ukaramy. Być dyspozycyjnym (Wykonywanie dodatkowych czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Pomocnik ma dostęp do komend: /tempmute nick czas powód - wycisza gracza na określony czas np. /tempmute MegaKnight 1h Spam /unmute nick - zdejmuje graczowi kare wyciszenia /kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera np. /kick MegaKnight Spam Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:chciałbym pomagać rozwijać się serwerowi craftapple W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Uspokojenie obu stron a następnie wysłuchanie i wysunięcie wniosków, w ostateczności użycie komend Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak posiadam Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem dawid mieszkam we wschowie .Jestem osobą przyjacielską i współpracującą.chodze do 2 klasy gimnazjum (jeszcze są gimnazja u nas).Lubię motoryzacje, piłkę nożną, grać w minecraft . Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:Możliwość budowania niesamowitych budowli ( wszystko zależy od fantazji budowniczego ) czy mechanizmów, a na CraftApple najbardziej lubie grać z innymi przy tym dobrze bawiąc się. Określ swoją dyspozycyjność: Nie mogę grać tylko we wtorki ,czwartki i niedziele ale już niedługo kupię laptopa i będę mógł grać codziennie Umotywowanie podania:chciałbym pełnić funkcje pomocnika ponieważ chce pierwszy raz być pomocnikiem
Więc zaczynamy Moim zdaniem jest to kłamstwo ponieważ sam gram jakoś od września 2016 i za bardzo nie kojarzę Twojego nicku a grałem bardzo dużo na serwerze. Widać jak bardzo ogarniasz serwer że nawet nie wiesz że jest taka expiarka pod /warp expiarka . Nic innego byś nie zmienił na serwerze?? Jak dla mnie troche mało rozbudowane te zdanie i mało ich jest. Co by tu dużo pisać...ctrl+c ctrl+v z mojego podania więc to następny minus. Sry ale jakoś tym mnie nie przekonujesz żeby Ci dać szanse ale nie od tego ja tu jestem. i ostatni minus jest taki że troche słabo czytelne te podanie, mogłeś pogrubić "pytania" żeby lepiej się czytało. Niestety moim zdaniem jeszcze troche za wcześnie na Pomocnika dla Ciebie, wybacz. Pozdrawiam OldNightmare[/quote][/quote]
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby napisać swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy definitywnie i permanentnie. Kandydatura odrzucona. Każde Twoje kolejne Podanie będzie traktowane jako Spam i tak samo jak On karane.