Imię: Mikołaj Dokładny nick w grze: Mixo1010 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam jakąś 1 godz czasem 2 i najchętniej gram na tym serwerze bo jest bardzo fajny Survival. Data urodzenia: 7.01.2008 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w Minecraft w 2016r. Ale wersji nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2017r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Posiadałem. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Teraz zbytnio to nic. Ale nie podoba mi się zmienianie że czasem działa redstone a czasem nie. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaga innym graczą. Podaję różne porady o zmianie czegoś na serwerze. Też pomaga administratorom serwera. Nie może zachowywać się źle. Nie może obrażać innych. Musi usunąć kłótnie które zostały rozpoczęte przez jakiegoś gracza. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę pomagać innym graczą i zawsze chciałem być chociaż trochę związany z serwerem Craft Apple Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: oczywiście nie można też podchodzić do tego z złością bo to może pogorszyć sprawę. Trzeba podejść do tej klutni z zrozumieniem, zapytać się jaki jest tego powód i można użyć komendy /ignore (nick) kiedy nikt nie chce dostawać wiadomości od tej osoby. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Bardzo fajnie mi się pracuje z innymi bo w tedy czuję większą siłę działania! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Zaczne od początku. Jestem Mikołaj mam 11 lat. Ciekawie się informatyką i może kiedyś zostanę informatykiem. Mieszkam na wsi w województwie dolnośląskim. Coś najdziwniejszego w moim życiu jest takie coś że chodzę do 5 klasy a mam 11 lat.. Coś tu nie halo.. Gdy miałem 6 lat to od razu zostałem puszczony do 1 klasy. Nawet nie byłem w zerówce . Inni do mnie mówią że wyglądam na 14-stolatka bo jestem już dość duży na ten mój aktualny wiek. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Że można grać na modach. Tryb multiplayer. Gra przygodowa. Najbardziej tylko to mi się podoba. Określ swoją dyspozycyjność: Ostatnio miałem dużo czasu ale teraz bywa że mam mniej ale mogę być jakoś co 2,3 godz czasem może więcej lub nie będzie mnie przez cały dzień. Ale teraz mam nie co ważniejsze sprawy niż gra.. Ale oczywiście będę się starał być jak najszybciej. Umotywowanie podania: Nie mam za bardzo nic do dodania ale bardzo bym Chciał zostać pomocnikiem Ale oczywiście to jest wasza opinia więc czekam na odpowiedź
Wady Podania: - Mogłeś wykazać się tutaj swoją wyobraźnią. - Nie znasz uprawnień i obowiązków pomocnika. - Odpowiedź nie trzyma się kupy. - Za mało informacji. - Brak rozbudowanych zdań. - Mogłeś wykazać się tutaj swoją wyobraźnią. -Podanie jest zbyt krótkie, niedopracowane. - Liczne błędy ortograficzne, gramatyczne, interpunkcyjne oraz słowne. - Nie widać abyś pomagał w grze. - Nie jesteś aktywny na forum. - Znaczna część odpowiedzi na pytania jest zbyt krótka, niedopracowana. Stanowczo jestem na NIE. Spróbuj następnym razem. Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem. Trzymam kciuki, żeby kiedyś udało Ci się osiągnąć swój cel. Życzę miłego dnia.
Cześć. Niestety fakt, iż niedawno zarejestrowałeś się na serwerze, nie możemy Cię przyjąć w szeregi naszej Ekipy. Zapoznaj się z Graczami, regulaminem, wpadnij na serwerowy ts3, udzielaj się na Forum oraz popraw ortografię. Napisz Podanie za miesiąc/dwa i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz, kiedy patrzymy. Proszę o udzielenie się Administratora @ThreeEyedMaster
Kiedyś byłem bardzo aktywny na serwerze ale później przestało mi się chcieć wchodzić na Minecrafta. Ale masz racje. Muszę się bardziej zapoznać z graczami i muszę poprawić ortografię bo słabo mi z nią idzie. PS. Założyłem to konto już 2 lata temu i mam chyba trzy podania na pomocnika ale nie korzystałem prawie wcale z tej strony. PS2. Pisze: Dołączył 31 Panździernik 2017 PS3. Bo w tedy byłem dzieciakiem które lubi kłamać.. Nie wracajmy do tamtych podań. Wcześniej nie miałem chęci wchodzić na tą stronę. PS4. Nie chodzi o to że jestem dojrzałym mężczyzną i od dzisiaj staram się wchodzić ciągle na ten serwer.
Przykład Aladeen'a. Ma tylko jedną wiadomość na forum z czego jest to jego podanie. Założył konto na forum tego samego dnia co złożył podanie. Przyjęto za pierwszym razem. Tak jakoś mi się przypomniało. Co do podania to nie wiem czy ocenię.
1,5 roku istnienia konta, aktywność bliska zeru. Nie trzy, a jedno podanie, w którym dodatkowo podałeś inną datę urodzenia. Tak samo datę rozpoczęcia gry w klocki, gry na serwerze... To jak to w końcu z tobą jest? Nie wiem jak inni, ale mnie nie kusi perspektywa bycia wykopywanym przez kogoś, kto nawet nie wie, kim jest.
A teraz jesteś dorosłym, dojrzałym mężczyzną? XD Co do samej kandydatury. Nie pomagasz, rzadko cię widzę - tak naprawdę pierwszy raz teraz zobaczyłem cię na forum. Wcześniej nigdy tego nicku nie widziałem, mogłeś oczywiście grać na serwerze, ale zapewne nie wyróżniałeś się niczym na chacie. Zacznij pomagać, bądź aktywny na serwerze i spróbuj za 2/3 miesiące. Powodzenia.
Co my tutaj mamy: Podanie: Nie chcę tu nikogo atakować z powodu jego wieku, - bo nikt nie miał wpływu na to kiedy się urodził - ale nie udawajmy jakby to nie było wcale takie ważne. Wiele czynników jest zależne od wieku danej osoby. Obowiązki i uprawnienia pomocnika - niepełne. Podanie jest nieco "ubogie", niektóre odpowiedzi bywają marnie pozlepiane i posiada zauważalne błędy ortograficzne, natomiast przymknę na to oko ze względu na wiek. Jak to wygląda w grze: Jak wiadomo, z pewnego powodu nie mogę aktualnie przebywać na serwerze, aczkolwiek mam tam zaufanego człowieku, który podjął się sprawdzenia gracza na moją prośbę. Nie było to jakieś udawanie nowego gracza czy coś. Były to bardzo istotne dla pomocnika pytania. Zacznę już sumować wypowiedzi Mixo1010. Zapytano o sposobie zgłaszania działek: Nie dał rady odpowiedzieć. Zapytano o kolejności karania za netykietę: Tutaj bardzo namieszał. Mianowicie: mute>kick (Uznał, że banów za netykietę się nie nakłada) Zapytano o komendy pomocnika: Tutaj podano /mute zamiast /tempmute (Nie jest raczej tak znaczącym błędem) Zapytano o sposób łagodzenia konfliktów: Nie uwzględnił w swojej wypowiedzi /ignore lub /msg ani komend pomocnika. Zapytano o komendę na rtp oraz tworzenie działek: Nie dał rady odpowiedzieć. Mój "Informator" wspomniał, że Mixo jest sympatyczną osobą, ale nie sądzi by dał sobie radę w ekipie Craftapple. Ocena: By to nadrobić potrzeba trochę czasu. Jestem na NIE.
Nie odpowiadamy TAK CZESTO POD PODANIEM. Masz 11 lat? Hmm... 11.... Czy nie jesteś za młody? Dla mnie jesteś dla administracji pewnie tak. Pokaz ze jestes "Doroslym" 11 latkiem, Lub chociaz w czesci. NA NIE,
Proszę o edycję postu, zamiast poprawiania się w komentarzu pod spodem. Odpowiadanie na komentarze nie jest zabronione, o ile jest to UZASADNIONE.
Witaj Może i ostatnio na serwer prawie nie wchodzę ale patrząc po opinie co niektórych to nie pomagasz. Nie nabijaj pod podaniem niepotrzebnych komentarzy i udzielaj się na forum jak i na mc. Na nie.