Dokładny nick w grze: WhiteCreed Czy posiadasz range Vip/SVip: Nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Zależy od 1-6 godz. dziennie Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: 4lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: rok Kto jest adminem: XinfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: tak Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <powód> Dlaczego ty: Jest to moje 2 podanie 1 było podaniem na moderatora i było ono w 2013 roku i składam je ponieważ nie lubię spamu ani nieogarniętych dzieci przeważnie po 10lat i lubię również pomagać graczom. Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem osobą towarzyską. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak Czy czytałeś/aś regulamin: Tak Gdzie jest regulamin: Forum>Regulaminy Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnować czatu czyli ogarniać lub kickać osoby które:spamują,reklamują,przeklinają lub też wyzywają.
Ogólnie podanie jest ładnie opisane i ogarnięte, tylko jest mały problem - nigdy Cie nie widziałam Brakuje tylko linku do regulaminu. :shy: