Dokładny nick w grze: Marks02. Czy posiadasz range Vip/SVip: Tak mam Vip'a. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:tak 3-5 dni w tygodniu. Ile masz lat: 12. Jak długo grasz w minecraft: 2 lat. Jak długo grasz na serwerze craftapple: 2 miesiące. Kto jest adminem: XInfiniterX. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):kick nick <powód> Dlaczego ty: Jestem miłom osobą która lubi sobie pograć na craftapple.pl.Znam się nawet na serwerze i będe pomagał nowym graczom w zapoznaniu się z serwerem. Opisz siebie w kilku zdaniach:Jestem Polakiem z Pomorza,Kaszubem. Moje zainteresowania to Prawo,gry komputerowe koszenie trawy.Jestem dobrym uczniem ,lubię pograć w minecraft. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak jeden kopanie kilka razy tego samego bloka. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 i trochę na spawnie Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator: Dbać o czat aby nie spamować, pomagać graczom, dobrze się zachowywać na wzór innym.