Dokładny nick w grze: ZiomekRPK Ile czasu możesz poświęcić serwerowiziennie 3 godziny Ile masz lat: 16 Jak długo grasz w minecraft: 3 miesiące Jak długo grasz na serwerze craftapple: Około 1,5 miesiąca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, na 20 minut. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora /kick nick <powód> Dlaczego ty: Ponieważ chcę pomagać w ogarnianiu chatu, jestem bardzo aktywnym gracze, czasem przeklinam ale to całkiem wyklucze No i chce się sprawdzić w ekipie Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam 16 lat. Mam na imię Łukasz. Jestem kreatywny. Lubię sport. Lubię pomagać innym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Wszystkie błędy jakie znałem to o nich powiadomiłem, aktualnie nie ma żadnych Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na forum w dziale regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale rekrutacja i ekipa w poddziale ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarnianie czatu, zgłaszać o wszystkich błedach ViceAdministratowi albo Administratowi, udzielać się na forum oraz odpowiadać na pytanie graczy
Według mnie grasz trochę za krótko widziałem na jakiejś skardze owszem udzielasz sie na serwerze na czacie poomagasz graczom odpowiadasz zawsze szybciej niż ja więc myślę że można ci dać szanse na TAK
Dałbym ci warna za to podanie, bo chyba dla żartu je napisałeś. Wylatujesz co chwile za spam/słowa i masz wieczne ale do Administracji i nie muszę chyba wspominać co wczoraj pod moim adresem pisałeś. JESTEM NA WIELKIE NIE!
Sądzę że nie jesteś odpowiednim kandydatem na stanowisko CM. Twoje zachowanie na serwerze nie jest wzorcem, który można by naśladować.
Przypiłuj zachowanie(przestań floodować, spamować, przeklinać etc.) a będzie dobrze. Narazie sie wstrzymuje
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE