Dokładny nick w grze: Rabus Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: od 5 do 6 godzin zależy od dnia Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Na Survival Jak długo grasz w minecraft: Jakoś od 4 lat Jak długo grasz na serwerze craftapple: Tak z 2 miesiace Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick (nick) (Powód) Dlaczego ty:Wiem co należy do obowiązków Modchata Potrafię pomóc w różnych sytuacjach Jestem wesoły, miły i często mam dobry humor Można zemną pożartować ale jak trzeba to umiem się zachować Jestem ogarnięty i znam ortografię Potrafię sobie poradzić z uporczywymi graczami Potrafię wypełnić zadania mi powierzone Nie będę się chwalił rangą Nie będę patrzył czy to Vip , SVip czy Gracz Wszystkich będę traktował tak samo Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Filip, Mam 14 lat, interesuje się muzyka i sportem, ogólnie mam zespół i gramy koncerty na różnych uroczystościach itp. Również reprezentuje swoja szkołę w różnych konkursach lub Turniejach Wiem że konto zrobione przed chwilą, lecz nigdy nie widziałem potrzeby by je założyć, Pozdrawiam całą Administracje.
Podanie nie jest złe aczkolwiek nie jest też dobre. Brakuje paru punktów , nigdy nie widziałam Cię na serwerze i wiek... Trochę za młody ;// Na NIE. Pozdrawiam Anaa
2 miesiace na craftapplu a na serwie nie widzialem ani razu c: Cos mi tu smierdzi. Poza tym wiek jak rowniez "Modchata" - co to ma byc? To jest Polska, Polski serwer na którym poslugujemy sie jezykiem polskim a nie chinskim. Dodajac wiek i ortografia (masakra, "Turniejach" z wielkiej litery w srodku zdania..). Wielkie nie
Nie kojarzę Ciebie z serwera Za młody trochę ''Wiem co należy do obowiązków Modchata'' ??? stylistyka Brakuje punktów Ortografia Na Nie !
Hmmm.. podanie niby ogarnięte, lecz nie pasuje mi twój wiek i czas. Dwa miesiące na serwerze to troszeczkę za mało Pozdrawiam.