1. Dokładny nick w grze: _Beyonce - kiedyś Londa 1. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 2-3 godziny dziennie 2. Ile masz lat: 14 * 3. Jak długo grasz w minecraft: 3 lata 4. Jak długo grasz na serwerze craftapple: 1 rok (na innym koncie) 5. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie 6. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: funkcja Administratora 7. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick [nick] <powód> 8. Dlaczego ty: Ponieważ chcę pomagać ogarniać chat. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Ela i mam 14 lat. Interesuje się drobiem i uwielbiam śpiewać. W wolnym czasie lubię pograć w siatkówkę. 10. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Bicie przez ścianę. 11. Czy czytałeś/aś regulamin: Tak 12. Gdzie jest regulamin:http: //craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 13. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak 14. Gdzie jest podstrona ekipa: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 15. akie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator ma obowiązek ogarniać chat i wyrzucać graczy którzy klną lub obrażają innych graczy.
Jestem na NIE, nie znam osoby. Niby gra na innym nicku ale to nie jest wiarygodne. Pozdrawiam Puma_Poland
Ładne podanie, ogarnięte. Widzę szczere intencje. Pełniłaś funkcję admina więc sądzę, że wiesz co i jak. Główne uwagi: 14 lat ale mam nadzieję, że to nie będzie przeszkoda, troszke krótkie podanie ale myślę, że standardowe, troszeczke mało czasu poświęconia na grę. A tak poza tym to uważam, że mogłaby wystartować jako CzatMod. To tyle ode mnie. Jestem na tak. Pozdrawiam.
Hmm, Wstrzymuje się od głosu (Bardziej na nie) ale może to ulec zmianie gdy dowiem się na jakim poprzednim nicku grałaś na craftapple i czy miałaś na nich bany.
Ty od dziś jesteś Kurczak Ela albo tak po Americano Chicken Elka, a może Kurak Elizabeth. Interesuje się drobiem i u uwielbiam spiewac. Twoja ulubiona piosenka to kokoko kokoko kokokokokoko ....
Na nie powody wymienione powyżej Za młoda Nie kojarze nicku gry niewiarygodne z tym nickiem Pozdrawiam NA NIE