Dokładny nick w grze: DiaxMen12 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:To zależy ile będę miał wolnego czasu ale tak standardowo to jakies 4-5h Ile masz lat:Mam 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:Jeżeli chodzi na jakim typie to SURVIVAL ale jak o zwykły serwer to oczywiście craftapple Jak długo grasz w minecraft: 2-3lata coś około tego Jak długo grasz na serwerze craftapple:Jakieś 1,5roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Oczywiście miałem raz od Infiego bo przeszkadzalem w pracy(spamowalem na msg ) ale tylko na 20min Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem tą funkcję dokładniej funkcję moderatora Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): 1./kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego tyonieważ myślę że dobrze się spisze na funkcji CM,chciałem nim zostać ponieważ widzialem jak robi to Albercik24 i Phantom_Screw i jest to naprawdę fajne Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Konrad.Mam 15lat i lubię grać najbardziej w Minecrafta i w różne gry typu wyścigi Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak znam oto one: 1.Nie da się zjeść baraniny 2.Gdy chcę połączyć w kowadle 2 miecze i mam potrzebny lvl to 2miecze oddaje a lvl zabiera lecz potem go oddaje(jest to złe pokazywanie poziomu który jest nam potrzebny do połączenia Czy czytałeś/aś regulamin:Tak czytałem(chyba z 5 razy ) Gdzie jest regulamin:Wystarczy wejść na tą stronkę: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak czytałem Gdzie jest podstrona ekipa:Na tej stronie: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator:Oto one: 1.Ogarniać czat na serwerze. 2.Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnia lub Administratora. 3.Pomagać graczom (Odpowiadać na ich pytania) 4.Wypowiadać się na forum.[/size]
Jak długo grasz na serwerze craftapple:Jakieś 1,5roku z tego co wiem ten serwer nie istnieje tyle czasu A reszta ok Jestem na Tą chwilę neutralny
Na serwerze Ciebie faktycznie często widzę ale ten serwer raczej , RACZEJ tyle jeszcze nie istnieje ale mogę się mylić więc Jestem na Tak