MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na CzatMod'a - MrQuequey

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MrQuequey, 30 Sierpień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MrQuequey

MrQuequey Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, oto moje informacje:

Dokładny nick w grze: MrQuequey
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Hmm... Myślę, że około godziny dziennie w tygodniu oraz dwie - trzy w weekendy.
    Ile masz lat: 15 (blisko do 16 ^^)
    Jak długo grasz w minecraft: Uuuu jakoś od 5 klasy, czyli 4 lata, może 5.
    Jak długo grasz na serwerze craftapple: Od niedawna (max. 2 tygodnie), ale bardzo mi się ten serwer spodobał. :)
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem Administratorem na dwóch serwerach, Technikiem na jednym, Moderatorem na dwóch oraz Właścicielem (drugim) na serwerze, który wygasł jakiś czas temu.
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): CzatModerator ma dostęp do komendy /kick <nick>. Tylko to jest wymienione na stronie :)
    Dlaczego ty: Jestem przyjazny, ale konsekwentny, piszę z poprawnością gramatyczną, ortograficzną, językową, często też interpunkcyjną. Rozsądnie podejmuję decyzje, uprzednio zastanowiwszy się nad wszystkimi możliwymi skutkami.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Mateusz, mam 15 lat, mieszkam w Dziewulach, to mała wioska położona ok. 100 km na wschód od Warszawy. Lubię muzykę, zajmuję się DJ'ką na małych dyskotekach. Gram na perkusji i oczywiście na komputerze. :p Od MineCraft'a jestem wręcz uzależniony. :) Lubię język angielski, uczę się go w prywatnej szkole już 5 lat, za rok wyrabiam certyfikat podstawowy (FCE). Uczę się całkiem dobrze, o czym świadczą świadectwa z biało-czerwonymi paskami przynoszone co roku. :)
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Niedawno dopatrzyłem się literówki w pluginie DeathMessage (chyba tak się nazywał), jednak już ją zgłosiłem i została poprawiona. Poza tym, na forum w wątku "Regulamin serwera mc.craftapple.pl" w punkcie nr 6 niekorzyść powinno być łącznie napisane. (Akurat na tym byłem :p )
    Czy czytałeś/aś regulamin: Oczywiście, że czytałem.
    Gdzie jest regulamin: Na forum w dziale "Regulaminy", czyli o tu: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 (regulamin serwera) a tu regulamin forum: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1200
    Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem.
    Gdzie jest podstrona ekipa: Odnośnik do tej podstrony znajduje się na górze strony głównej craftapple.pl (jest to odnośnik do wątku na forum - http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410).
    Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator ma za zadanie pilnować kultury i ogólnego porządku na czacie, a także pomagać graczom w używaniu pluginów.

Serdecznie pozdrawiam Ekipę, jak również użytkowników.
    Pozdrawiam, MrQuequey

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    moze sie nadac chociaz malo gra

3. N9q

N9q Duch przeszłości

Docenione treści:
    1
    Sporo błędów
    Na nie

4. MrQuequey

MrQuequey Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @N9q
    Hahaha, przepraszam, ale gdzie tu widzisz błędy?
    [hr]
    @popek713

Gram mało, ale późno, czyli wtedy, gdy rzadko który CzatMod jest online.

5. N9q

N9q Duch przeszłości

Docenione treści:
    1
    Hahaha, przepraszam, ale to Twoje błędy:

Moderator ma dostęp do komendy /kick <nick>. Tylko to jest wymienione na stronie :) (eeeeeeee no chyba nie????)

Uuuu jakoś od 5 klasy, czyli 4 lata, może 5. (minecraft ma ok. 4 lata)

Od MineCraft'a jestem wręcz uzależniony (To brzmi niepokojąco o_O)

Czy znasz jakieś błędy/bugi NA SERWERZE?: Niedawno dopatrzyłem się literówki w pluginie DeathMessage (chyba tak się nazywał), jednak już ją zgłosiłem i została poprawiona. Poza tym, NA FORUM w wątku "Regulamin serwera mc.craftapple.pl" w punkcie nr 6 niekorzyść powinno być łącznie napisane. (Akurat na tym byłem :p ) (Bugów jest 15-20 a Ty zauważyłeś literówkę? ;_; )

Sory ale nie chce mi się dalej wymieniać...

6. MrQuequey

MrQuequey Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @N9q

1. Odpowiedź masz w załączniku, kawałek SS'a, przyjrzyj się.

2.
    "Minecraft po raz pierwszy został udostępniony publicznie 17 maja 2009 roku." - jest to cytat z artykułu o Minecraf'cie z Wikipedii.

3. Bugów osobiście nie zauważyłem, może dla tego, że krótko gram. A literówka mi się rzuciła w oczy akurat jak pisałem podanie.

Coś jeszcze?
    Pozdrawiam.

Załączone pliki:

7. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę