Dokładny nick w grze: Phantom_Screw Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: w tygodniu 3-4 a w weekend dużo więcej ^^ Ile masz lat: 15 Jak długo grasz w minecraft: ok 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: ok 8 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak, nie jednokrotnie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): tak, /kick nick powód Dlaczego ty: Ponieważ jestem ogarnięty i chciałbym pomagać ogarnąć czat Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Karol, mam 15 lat, interesuje się informatyką jak i piłką nożną oraz siatkówką. Znam się na technicznych sprawach minecraft'a i jego serwerów. Jestem także miły i pomocny. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przedostawanie się koniem przez drzwi, bicie przez szkło Czy czytałeś/aś regulamin: tak Gdzie jest regulamin: na forum w dziale regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: tak Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale rekrutacja i ekipa w poddziale ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarnięcie czatu, zgłaszanie wszelkich błędów wyższej administracji, odpowiadać na pytania graczy oraz udzielać się na forum
RE: Podanie na CatModa - Phantom_Screw Podanie ładne, bezbłędne, ma długi staż. Myślę że można mu dać szansę. Jestem na Tak
Znam go nie od dziś, i jestem pewny, że poradzi sobie z całą gamą obowiązków, które posiada czatmod Definitywne TAK!
Phantom_Screw jest osobą miłą i pomocną. Potrafi poprawnie pisać w języku Polskim, zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji. Długo już gra na serwerze, więc będzie potrafił udzielić pomocy innym. Dla mnie jest to świetny kandydat na to stanowisko, jestem na TAK.