MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na CzatModeratora Uhu *,*

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by MiniDemo, 15 August 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MiniDemo

MiniDemo Użytkownik

Hej!
    Sluchajcie, jak myslicie, dlaczego zglaszam sie na rekrutacje? Zeby szybko awansowac? Zeby dostac tego ... fajnego gma i cieszyc sie mozliwoscia brania itemek do *. Nie. Gra nudzi sie gdy ma sie gm'a, doprawdy, pewnie nie raz tego doswiadczyliscie. Szczerze, mam tyle itemek, ze w * znudzila mi sie gra, wiec po co sie zglaszam na rekrutacje? Po to by moc prowadzic nowych graczy, informowac ich jak wyglada rozgrywka na craftapple i ze jest to jedyny taki zajefajny serwer! Wiec dajcie ''Tak'' bo szukacie chyba wlasnie kogos takiego jak ja! Moze sie myle kto wie! Zobaczymy :]
    Dokładny nick w grze: MiniDemo
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: sześć godzin +
    Ile masz lat: 16
    Jak długo grasz w minecraft:Uhuhu... Bedzie z 5 lat :D
    Jak długo grasz na serwerze craftapple:4 Miechy : o
    Kto jest adminem: Pytanie, oczywiscie Pan XInfiniterX
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Rzecz jasna, ze nie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Ta, no pewnie, ze pelnilem : D
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick oraz /mute ciezko zapamietac, ale dam rade xD
    Dlaczego ty:Jam jestem czlowiek dobry i prostolinijny obiecuje dobrze sie sprawowac :D
    Opisz siebie w kilku zdaniach: Koles z ambicja, opanowany, ogarniety, w wolnym czasie staje sie koxem PVP.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam i tak, nie zglosilem ich, dlaczego? Poniewaz sa powszechnie znane, chyba kazdy o nich wie.
    Czy czytałeś/aś regulamin: Czytalem.
    Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410
    Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarniac czat, zglaszac usterki i cieszyc sie swoja ranga :D

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

przed mowa jest zbedna a pozatym nie mam zastrzeżeń

3. Pearl

Pearl Użytkownik

Podanie nie jest kiepskie, aczkolwiek po przeczytaniu treści odnoszę wrażenie, iż jesteś trochę nie ogarnięty. Drobne błędy, jestem na nie. ;)

4. MiniDemo

MiniDemo Użytkownik

Skoro tak sądzisz, nie bede Cie prosił o zmianę opini, aczkolwiek, możesz mnie lepiej poznac na tsie ;)

5. XBlowUpX

XBlowUpX Użytkownik

ChatModerator nie ma dostępu do /mute co wiąze się z tym ,ze nie przeczytales poradnika dla Chatmoda.Podanie nie powala oraz występują
    liczne bledy.Jestem na nie.

adamnik

PS: Nigdy nie widziałem cię na serwerze.

6. MiniDemo

MiniDemo Użytkownik

Ty rowniez popelniasz bledy interpunkcyjne, ja popelnilem 1 (?? merytoryczny. Ale skoro tak, to prosze o zamkniecie tego watku, widocznie sie nie nadaje, do uslyszenia ; D

7. Pearl

Pearl Użytkownik

Definitywną opinię wyda Administrator, zatem niech inni ocenią podanie. To na tyle ode mnie.

Reklama
  8. LavvviQ

LavvviQ Użytkownik

Często gram na serwerze i ciebie nigdy nie widziałem, Widać ze nie ogarnięty, I jest Durzo błędów. Jestem na nie

9. Martyna228

Martyna228 Użytkownik

LavvviQ, a piszesz, że to on popełnia błędy?
    Podanie trochę nieogarnięte, a moim zdaniem będziesz wykorzystywał funkcje ChatModa na zabawę. Niby zauważyłeś bugi, ale nie napisałeś ich, a to tak jakbyś ich nie znał.
    Przykro mi, ale ja jestem na nie.

10. MrAstar

MrAstar Użytkownik

dziwne na nie

11. MiniDemo

MiniDemo Użytkownik

Ok, pozwólcie, że odniosę się do Waszych wypowiedzi.
    Napisał LavvviQ:
    ''Często gram na serwerze i ciebie nigdy nie widziałem, Widać ze nie ogarnięty, I jest Durzo błędów. Jestem na nie''
    - ''...Widać że nie ogarnięty,...'' Pisze 10 latek.
    - ''..., I jest Durzo błędów....'' Pisze osoba która zaczyna z dużej litery po postawieniu przecinka, oraz nie potrafi poprawnie napisać słowa dużo : >
    Napisała Martyna228:
    ''LavvviQ, a piszesz, że to on popełnia błędy?
    Podanie trochę nieogarnięte, a moim zdaniem będziesz wykorzystywał funkcje ChatModa na zabawę. Niby zauważyłeś bugi, ale nie napisałeś ich, a to tak jakbyś ich nie znał.
    Przykro mi, ale ja jestem na nie.''
    - ''Podanie trochę nieogarnięte,...'' Nie sadze, ono jest orginalne.
    - ''Niby zauważyłeś bugi, ale nie napisałeś ich, a to tak jakbyś ich nie znał.'' Tak, masz racje, nie napisałem czegoś o czym wie chyba cały serwer.
    - ''...będziesz wykorzystywał funkcje ChatModa na zabawę.'' Możliwe, że przeoczyłaś ''... obiecuje dobrze sie sprawowac jako CzatModerator.''

MrAstar, widocznie się nie nadaję i chyba nie mam już szans na tą rangę zatem PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEAMU.

12. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page