Dokładny nick w grze:ramyd Czy posiadasz range Vip/SVip:Nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:6-10 godzin dziennie Ile masz lat:14 Jak długo grasz w minecraft:Około 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:3 Dni na tym koncie, wcześniej grałem ponad miesiąc Kto jest adminem:Na ten czas żadnego admina nie widziałem tylko moderatora "Fri" i CzatModeratora "kshycho" którzy są strasznie pomocni, ale z tego co czytałem to XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick gracz powód Dlaczego ty:Jestem pomocnym graczem, często gram na serwerze i z chęcią bym kicknął osobe która pisze "Karolina kiedy sex?" Opisz siebie w kilku zdaniach:Pomocny, no-life, dobry gracz w cs:gp Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Spamowanie na czacie podczas klepy i kicknięcie bez utraty itemów Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:Forum/ Regulaminy Czy czytałeś/aś dział ekipa:Tak Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ogarnianie czatu, pomoc graczom, zgłaszanie błędów Administratorom/Vice. Wiem że dużo osób może dać "Nie" patrząc na wiek lecz może jakaś jedyna szansa była by dla mnie?
Skoro wiesz, że adminem jest XInfiniterX to czemu piszesz o moderatorach ? Pytanie było jasne. Komendą ChatModa jest /kick [nick] powód, a nie /kick gracz powód. W podaniu słowa powinny być z cenzurą np. "Karolina kiedy sex?". Mało grasz. Jestem na nie.
Co do tego ze malo gram to sie nie zgadzam bo bardzo duzo gram i bardzo duzo buduje a "gracz" czy [nick] to jest dla mnie to samo