Dokładny nick w grze: FcKeeneQ Czy posiadasz range Vip/SVip: Nie Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W dniach Szkolnych to będzie z 3-4 godziny, a na weekend to z 8-9 godzin z przerwami albo i nawet cały dzień też z przerwami. Ile masz lat: 16 Jak długo grasz w minecraft: Od Wersji 1.4.2 Jak długo grasz na serwerze craftapple: z 3 miesiące ale z przerwami Kto jest adminem: XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Miałem Bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick <nick> <powód> - Wyrzuca gracza z serwera Dlaczego ty: Jestem bardzo Pomocny, Spędzam Dużo czasu na tym serwerze, czasami nawet cały dzień Opisz siebie w kilku zdaniach: Mam Na imię Kamil, Mieszkam w Polsce w Rzeszowie, uczę się żebym był policjantem ale tez lubię gracz na minecraft jak mam wolny czas. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, Koniem przechodzić przez drzwi i nie zamykające się drzwi czesami Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, Czytałem Gdzie jest regulamin: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś dział ekipa: Tak, Czytałem Jakie obowiązki ma CzatModerator: Ogarniać czat na serwerze, Zgłaszać wszelkie problemy dla ViceAdmnia lub Administratora, Pomagać graczom (Odpowiadać na ich pytania), Wywalać ludzi jak spamią lub przeklinają i Wypowiadać się na forum.