MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na CzatModeratora

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Szymonek, 11 October 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Szymonek

Szymonek Użytkownik

Dokładny nick w grze: SzymoneKK551
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Nie napiszę dokładnie ile, ale po szkolę potrafię kilka godzinek.
    Ile masz lat: 15
    Jak długo grasz w minecraft: ≈ 3 lata
    Jak długo grasz na serwerze craftapple: Od kilku godzin siedzę sobie i stwierdzam, że mogę napisać podanie na CzatModa. /EDIT: Siedzę już 3 dni
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, pełniłem taką funkcję.
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick
    Dlaczego ty: Nie jestem idealny, ale wiem co, jak i kiedy coś zrobić w każdej sytuacji. Od kicka (CzatMod) aż po bana w przypadku awansu na Moda. Trochę siedzę na serwerach jako jeden z administracji kilku serwerach.
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Szymon, jestem przyjacielski, szybko poznaję nowe osoby i zaprzyjaźniam się z nimi. Jestem nie tylko aktywny, lecz także opanowany choć czasami można mnie wyprowadzić z równowagi. W miarę swoich możliwości próbuję pomagać osobom, które tej pomocy potrzebują. Ortografia stoi na poziomie, ale czasami może wtargnąć się błąd, mój zasób słów nie jest wybrakowany jak na mój wiek. Jestem osobą nieśmiałą w prawdziwym życiu, a jeżeli chodzi o internet to nie mam raczej z tym problemów.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie, moim zdaniem serwer stoi na poziomie i jak się błąd znajdzie to malutki.
    Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, oczywiście.
    Gdzie jest regulamin: Na stronie głównej w temacie "Regulamin"
    Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak
    Gdzie jest podstrona ekipa: Pierwszy wątek w temacie "Rekrutacja i Ekipa"
    Jakie obowiązki ma CzatModerator: Pilnowanie czatu na serwerze, zgłaszanie wszelkich problemów do administracji serwera, pomaganie graczom i wypowiadanie się na forum.

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Jestem na nie mały staż

3. pat277

pat277 Użytkownik

Przykro mi , ale nie, masz za mały czas gry i komenda to /kick nick powód, a nie /kick za to bardzo mi się spodobał opis i że potrafisz się przyznać do błędów np. nie jesteś aktywny nie ,jesteś idealny, spróbuj ponownie jak będziesz grał na craftapple z 5 miesięcy

4. Szymonek

Szymonek Użytkownik

O ile wiem to komenda "/kick" istnieje. I nie napisałem, że jestem "nie aktywny" tylko "jestem nie tylko aktywny lecz także ...". Co do długości pobytu na serwerze no to jednak jest mało, ale jak nie dacie mi się wykazać to nie posiedzę tutaj długo. Zależy mi ma pilnowaniu serwera, a nie na budowaniu domków. Nie mam ochoty grać w taki typowy prawdziwy survival na multiplayer. Długo się grało kiedyś, a teraz to się przejadło.

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Zgadzam się, staż jest naprawdę minimalny. Powinieneś poznać serwer, graczy itp. Widzę jednak, że prawgniesz pomagac na serwerze, w podanie włożyłeś dużo pracy oraz chęci. Małe tak.

6. Szymonek

Szymonek Użytkownik

Posiedzę trochę dłużej na serwerze i może kogoś poznam, a przy okazji nauczę się komend których nie znam. Pisząc dłużej mam na myśli 5 godzin dzisiaj i jutro jak nie będę nigdzie wychodził to cały dzień mogę przeznaczyć na serwer :).

7. kshycho

kshycho Użytkownik

Za krótko jesteś na Apple.
    nope.

Reklama
  8. pat277

pat277 Użytkownik

No racja za mały staż ale widzę że bardzo ci zależy , Każdy gracz ma swój charakter musisz dłużej pograć żeby wszystkich poznać ale czytając odpowiedzi przekonałeś mnie słabe Tak

9. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Mały staż, nawet bardzo. Było już kilka takich podań z kilkoma godzinami stażu - zgadnij co się z nimi stało? Na nie

10. Martyna228

Martyna228 Użytkownik

" Od kilku godzin siedzę sobie i stwierdzam, że mogę napisać podanie na CzatModa"
    Hahaha :D To mnie rozwaliło ;p
    Mimo Twojego małego stażu jestem skłonna dać Ci TAK.

11. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Staff Member Administrator

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page