Dokładny nick w grze: KoxXd Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-6 godzin w tygodniu, w sobotę i niedzielę 7. Ile masz lat: 16, w marcu 17 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: survival Jak długo grasz w minecraft: 2,5 roku Jak długo grasz na serwerze craftapple: ogólnie rzecz biorąc ok. 10 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak na wielu byłem modem, viceadminem lub budowniczym. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): Oczywiście, /kick nick (powód) Dlaczego ty: Ponieważ na serwerze ostanimi czasy rzdko wbijają admini lub moderatorzy i panuje całkowity nieład oraz nieporządek. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Karol mam 16 lat, intersesuje się informatyką oraz sportem. Lubię czytać książki typu fantasty. Jestem miły i pomocny dużo osób mnie lubi. Staram się być kulturalny i rzetelnie wykonywać swoje obowiązki. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam są to : - Noteblocki w powietrzu - Zbugowane kowadła - Otwierznie drzwi mimo cuboida na działce - Częste znikanie zwierząt Czy czytałeś/aś regulamin: jasne, kilka razy Gdzie jest regulamin: Na forum w dziale Regulaminy Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Oczywiście kilkakrotnie Gdzie jest podstrona ekipa: na forum w dziale Rekrutacja i Ekipa Jakie obowiązki ma CzatModerator: ogarnianie czatu, zgłaszanie błędów/bugów adminowi, wypowiadanie się na forum.
"Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy" hahah matikos rozwaliłeś mnie. "Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Karol mam 16 lat, intersesuje się informatyką" zerżnięte od phantom_screw.. WIELKIE NIE
Nie na koncie KoxXd więc wiesz [hr] A co nie mogę interesować się informatyką a mam imię Karol więc nie będę kłamał
Drugi raz zerzniete z mojego. Tym razem nawet dodał w punkcie wiek 16 a nie 15. 10 miesięcy a na serwie ani widu ani słuchu. Porażka.
Hahahhahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahaghahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahhahahhahahahahahahahah heh [hr] Na nie matikosie