Imię:Ola Dokładny nick w grze: oolaa2005 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejk.3 godziny Data urodzenia:16.04.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:rok 2008 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: rok 2009 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym by gracze byli dla siebie mili oraz było więcej gier. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik pomaga uczestniką gdy ktoś hackuje lub oszukuje innego gracze czyli pilnuje porządku oraz pomaga adminowi. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ uwielbiam ten serwer.Gram w go wiele lat i chciałabym pomóc w powiększaniu go W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Rozmawiając z nimi oraz przyjaźnie nastawiono Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Myślę że tak Opisz swoją osobę:Jestem Ola bardzo lubię grać w minecrafta. Mam premium chciałam bym pomóc temu serwerze jak tylko moge. Spędzam na graniu ok.3 godziny dziennie. lubie grać na innych serwerach lecz najczęściej jest to craftapple. Chciała bym stworzyć na craftapple nowe gry np. minigry by było więcej graczy. Określ swoją dyspozycyjność:Bardzo wysoka Umotywowanie podania: Naprawdę moim marzeniem jest być w tej CENZURA grupie proszę pomoge wam jak tylko mog.Dziękuje za uwagę oolaa2005
Kłamstwa, nieznajomość rang serwera, niezrozumienie niektórych punktów, nieznajomość zasad pisowni języka polskiego, aktywność na forum zbliżona do zera. Ktoś chciałby oszustów w administracji czy ekipie? Nie sądzę. Nie polecam
Craftapple wtedy jeszcze nie było. Nie podałaś komend. Moje oczy.. Myślisz, że jak będziesz pisać tak krótkie podania to ktoś przyzna ci tą rangę? Tylko, że tak to nie działa. Mogłaś włożyć w to więcej wysiłku i się bardziej wykazać. Złożenie podania to część testu, którego ty nie zdałaś pozytywnie. Zero aktywności na forum, nie widziałam ciebie na serwerze. Jestem na NIE.
Cytat: Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: rok 2009. Tyle w temacie: widać że to jest czyjeś multi bądź jakiś troll, ale też kopiuj + wklej. bardzo krótka odpowiedź.
Brawo tym cytatem rozwaliłaś system. W nicku jest liczba 2005 a ty podajesz że się urodziłaś rok wcześniej. Hmm... ciekawe. Kiepska aktywność na forum, brak pomocy dla graczom oraz podanie napisane na szybko. Na NIE
- Kłamstwa, kłamstwa i jeszcze raz kłamstwa, CraftApple nie było w 2009, a minecraft nie było jeszcze 2008, a po za tym wychodzi że w wieku 4 lat grałaś w minecraft lub na craftapple? Wtedy jeszcze nie znasz liter. - nieznajomość regulaminu - w nicku 2005 a urodzenie 2004? Kolejne kłamstwo - Podanie nieestetyczne, napisanie na szybko - Zerowa aktywność na forum Jestem na Wielkie NIE Zapoznaj się z Regulaminem i napisz podanie za miesiąc
przejdzmy do rzeczy -słaba aktywnosc w grze -słaba aktywnosc na forum -widac że niechciało ci sie poswięcic troche czasu na podanie Jestem na Nie
Co ja na to: A serwery na których przebywasz? To wtedy już było craftapple? Historia wersji/Classic 0.0.11a 17 maja 2009 Pierwsze wydanie trybu creative dla jednego gracza. Wzrost stabilności gry. Sadzonki. Historia wersji/Alpha 1.0.0 (test klienta offline) 29 czerwca 2010 Gra wydana jako offline klient. Dodano blok schodów. Naprawiono boostery. Radzę się zaznajomić z Informacjami I Obowiązkami Nie wiem co miałaś na myśli. 5 rozbudowanych zdań opisujących Ciebie, tak abyśmy mogli Cię lepiej poznać. Nic mi to nie mówi. No błagam. Wrażenie: Brak estetyki podania, Brak rozbudowanych oraz konkretnych odpowiedzi na pytania, Brak znajomości Obowiązków I Komend Pomocnika, Brak interpunkcji, Brak poświęconego czasu by "dopieścić" podanie, Brak poprawnej gramatyki. Podanie nie przekonuje mnie że to właśnie Ty masz być pomocnikiem. Odrzucone. Powodzenia za miesiąc.