BlackRouse Mogę poświęcić serwerowi nawet cały dzień z przerwami. Mam 12 lat. Najwięcej czasu jestem na Survivalu. W Minecraft gram około 1 rok. Na mc.craftapple.pl gram 3 miesiące. Nie miałam nigdy bana. Nie , nie pełniłam. Tak, znam to /kick (nick) (powód) wyrzuca gracza z serwera. Uważam ,że przydam się. Nie złamałam regulaminu serwera, chętnie niosę pomoc i odpowiadam na pytania, bacznie obserwuje chat. Jestem osobą miłą.Chętnie się koleguje ,nie jestem naiwna.Czuję się zawsze odpowiedzialna za jakimkolwiek powierzonym mi obowiązek.Jestem inteligentna i szukam dobrego ,sprawidliwego rozwiązania w trudnych i łatwych sprawach. Czasami serwer wysiada. Administrator xXSoniaXx , Moderator Suni1984 , Moderator Marcinek7, Pomocnik Yumisiek , Pomocnik LikeThatBoss Pomocnik ma obowiązek pomagać Administracji , pomagać ogarnąć chat , być aktywnym w chacie lub na forum serwera, wykonać zadanie ,które mi powierzy Moderator lub Administrator , pomagać graczom rozwiązywać konflikty. Mam nadzieję ,że przeczytacie. Dziękuje za uwagę !
Podanie niezgodne ze wzorem (prefix) , Następne podanie możesz złożyć za miesiąc Lecz zapoznaj się ze wzorem dostępnym w podpiętych wątkach //do zamknięcia
^ Zgadzam się z wypowiedzią po wyżej... ^ Podanie i tak by nie przeszło, gdyż jest za krótkie i nie zgodne z regulaminem, nie wiesz, nawet kiedy stawia się przecinki i znaki interpunkcyjne w piśmie drukowanym... Do następnego razu!