1.Jaki masz dokładny nick w grze?: Dokładny nick w grze mam Gandziolf. 2.Ile możesz czasu poświęcić naszemu serwerowi ?:Czasu na serwer mogę poświęcić Od 2 do 4 godzin dziennie. 3.Ile masz lat ?: Lat mam 13 w lipcu 14 4.Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ?: Najwięcej czasu spędzam na survivalu bo najbardziej mi się podoba.. 5.Jak długo grasz w minecraft ?: W minecrafta gram już 4 lata w nowym roku 5 lat. 6.Jak długo grasz na serwerze craftapple ?: Na serwerze craftapple gram już miesiąc. 7.Czy miałeś bana na tym serverze ?: Nie nigdy nie miałem. 8.Czy pełniłeś kiedyś taką funkcje Pomocnika na innym serwerze ?: Nie pełniłem takiej funkcji nigdy ale byłem adminem na innym serwerze ale przez krótki czas. 9.Jakie znasz funkcje pomocnika wymień je : jest tylko jedna /kick {nazwa} 10.Dlaczego ty miałbyś być Pomocnikiem ?: Dlaczego ja bo lubię pomagać,znam się na fachu,jestem kulturalnym i da się że mną normalnie rozmawiać. 11.Opis siebie w kilku długich zdaniach : Cześć jestem Paweł gram w minecrafta już 4 lata lubię grać z innymi lubię pomagać graczom którzy mają problem z rozplątaniem problemów. 12.Czy znasz jakieś bugi ?: Tak znam jeden bug który jest związany z drzwiami na survivalu nie da się ich normalnie zamknąć otworzyć trzeba kliknąć na krawędź drzwi wtedy się otworzą. 13.Wymień członków ekipy : Phantom_Screw,Puma_Poland, Aikoo,pat277,ThreeEyedMaster, RaddiPL i Viran123. 14.Jakie obowiązki ma Pomocnik ?: Pomocnik ma obowiązki takie żeby pomagać administratorom pomagać oganiać czat i wykonywać drobne pomoce dla nich.
Piszesz, że nie pełniłeś funkcji Pomocnika ale jednak potem okazuje się, że byłeś Adminem... - chłopie trochu logiki. Za mało napisałeś o sb. Wszystko piszesz o tym, że jesteś pomocny itd. Podanie do najlepszych nie należy. Jest napisane byle jak - jak byś chciał być Pomocnikiem - to byś włożył w to podanie trochu wysiłku. Bardzo dużo osób pisze podania które w ogóle nie są bogate w słownictwo. Gracze chcą być Pomocnikami tylko po to, żeby wyróżniali sie na czacie. Nie piszą po to, żeby pomagać innym. Jak będziesz pisał w przyszłości podanie jeszcze to pisz to w taki sposób, żeby inni mogli je przeczytać z przyjemnością. Swoją treść wzbogacaj w różne dodatkowe słowa. Możesz sb zobaczyć na inne podania - ale nie po to żeby ściągać, tylko po to, żeby zobaczyć - dostrzec pewne fragmenty - podpunkty jak są napisane. Tym razem jestem na NIE - lecz jak napiszesz podanie inne niż te (bogatsze, fajniejsze) to może Ci dam tak. [hr]