Dokładny nick w grze: hubert Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny w weekend a natomiast w dni szkolne 1-2 godziny dziennie. Ile masz lat: 19 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. survival, creative, seablock): Na survival lecz teraz miałem bana ale najważniejsze to odczekać swój sprawiedliwy wyrok. Jak długo grasz w minecraft: W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram coś około roku. Czy miałeś tu kiedyś bana: Tak miałem ale chciałem kuzynowi podać serwer i tak to wyszło oczywiście jest mi przykro z tego powodu lecz gdy już nie mam bana będę wchodził na owy serwer. Czy pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze: Tak, chatmoda lecz tam grali dzieci i jeden mnie zbanował za nic a tam chatmod miał wszystkie komendy moda admina itp. Czy znasz komendy pomocnika? (Wymień je): /kick *nick* *powód* Dlaczego ty: To pytanie jest trudne ponieważ nie lubię za dużo mówić o sobie. Jestem dość ogarnięty (przynajmniej ja tak mówię). Znam komendy pomocnika lecz to nie trud zapamiętać jedną komendę . Staram się nie przeklinać jednak mi się czasami to udaje. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imie Hubert, mieszkam w Poznaniu. Moje zainteresowania to takie jak: łowienie ryb, granie w piłkę ręczną. Jednak czasami lubię sobie dłużej pospać. Najwięcej czasu spędzam bawiąc się z kotem, jednym słowem kocham koty. Czy znasz jakieś błędy lub bugi na serwerze: Tak znam np latające cuboidy. Wymień kilku członków ekipy: Pomocnicy: Marcinek7, RaddiPL Moderatorzy: Phantom_Screw, wymiatacz23 Jakie obowiązki ma pomocnik: Pomocnik musi pomagać nowym graczom którzy mają problem np z działaniem komend. Być dyspozycyjnym dla wyższych rang których w danym czasie nie ma na serwerze i muszą przejąć ich kilka obowiązków takich jak: robić screny jak gracze reklamują serwer lub obrażają ekipę/administracje. To już wszystko może tym razem mi się uda bo kilka miesięcy temu moje podanie było jednym słowem brzydkie-_-
przepraszam was koledzy ale nie wypowiem się w temacie postu gracza MsKornel. [hr] pani smietanka szkoła średnia. [hr] smietanka średnia 3lvl
No. Raczej nigdy Cię nie widziałem bo przeważnie spędzam czas na Creative. Mi nie podpadłeś (nie miałeś jak) Ale jedno pytanie. Piszesz że masz 19 lat i jesteś w 3 kl szk. Śr.... sorry za dwa stwierdzenia: 1. Albo jesteś w technikum i sobie którąś klasę powtórzyłeś 2. Albo jesteś w liceum i również sobie klasę powtórzyłeś. Odpowiedz mi to ja się wypowiem. Neutralny
Ta wyczuwam tutaj Patryk12 1) Nie dość że ta debilska czcionka to jeszcze ten wielki akapit. 2) A tutaj podanie starsze (01-12-2015, 03:28 PM) Ta tylko Lipno jest koło Włocławka. Coś mi tu śmierdzi bezmyślnością. 3) RaddiPL nie jest już pomocnikiem. 4) Nie pomagasz na serwerze. 5) Masz bana. Więc po co piszesz podanie? 6) Z tego wynika że przeklinasz na serwerze a to jest nie dopuszczalne w tej randze. 7) Masz 19 lat a ze składaniem zdań jest u cb cieniutko. Jestem na NIE!! Pozdrawiam DejVoo