Dokładny nick w grze: Krisso Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Zależy w jakie dni. W dni robocze od 3 do 6 godzin a w weekendy od 4 do 7 godzin. Ile masz lat: 16 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na trybie Survival ale zdarza się dojść często, że zaglądam na inne tryby. Jak długo grasz w Minecraft: Od 11 roku życia, czyli 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Nie za długo, ok. 2 tygodnie, ale szybko obeznałem się z serwerem. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, nie będę wymieniał serwerów, ale byłem moderatorem, adminem oraz pomocnikiem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak: -kick (nick gracza), -oraz wszystkie komendy gracza Tylko tyle wyczytałem na stronie, lecz jeśli jeszcze jakieś komendy miał bym do dyspozycji to napewno szybko się z nimi zapoznam. Dlaczego Ty: Ponieważ, jestem pomocny, umiem rozmawiać z ludźmi, mam duże doświadczenie, spędzam dużo czasu i będę starał się być codziennie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem osobą spokojną i opanowaną jeśli jest na to pora jestem zabawny jestem komunikatywny i umiem przemawiać do ludzi. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, ale tylko jeden, że nieraz zacina się płytka do skoku na lobby. Wymień kilku członków ekipy: xXSoniaXx - administrator, często bywa na survivalu, ThreeEyedMaster - vice administator, też często bywa na survivalu, XInfiniterX - administrator, Puma_Poland - mod, Yumisiek, shoga - pomocnicy Jakie obowiązki ma Pomocnik: -pomagać modom, administratorą (nie tylko w rzeczach wymienionych niżej) i graczą (wyjaśniać komendy, oraz inne sprawy) -ogarniać ogarniać oraz czat (spam itd.), -zgłaszać wszelkie problemy do adminów Mam nadzieję że podanie zostanie przejęte.
Jestem na NIE. Zbyt krótki okres na serwerze, Minecraft nie istnieje 8 lat. Wymieniłeś administrację a miałeś wymienić TYLKO członków Ekipy. Nie czytałeś regulaminu."administratorą". Nie masz 16 lat, przykro mi Pozdrawiam, Lucklucky10 //Do odrzutu Zapraszam ponownie 26.11
Czemu hipokryzja Nazilord24? Wiek nie jest najważniejszy już o tym pisałem wiele razy, ładnie napisałem w skrócie, że są błędy. Tyle błędów wskazuje na nie odpowiedni wiek. Ja mam 17 lat, czy piszę wszędzie z błędami? Czy ciągle się myle? Czy mam taki problem? No nie. W tym rzecz właśnie. Jak nie rozumiesz to Ci chętnie wytłumaczę bardziej szczegółowo. https://pl.wikipedia.org/wiki/Minecraft Tak przy okazji, rozwiń swoją wypowiedź bo chyba coś na duszy Ci leży i masz jakiś problem ;p Pozdrawiam, Lucklucky10 EDIT: Chyba, że chciałeś to porównać do mojego przypadku ;p Twój komentarz za dużo tu nie wniósł, a słowo hipokryzja nie jest Ci znane. [hr] Poza tym jak już napisałem, ja w takim razie jestem rok od ciebie starszy. Czy ja kiedykolwiek nastawiałem takich "byków"? Czy innym osobom w tym wieku, które tutaj są zdarzało się tak nagminnie się mylić?
Trochę za krotko grasz, by startować już na pomocnika. Bywając na innych serwerach poznałeś zasady gry, więc i tu pewnie szybko obeznałeś się. Jest jednak mały *kruczek*, przeczytaj regulamin a dowiesz się, kogo należy wymienić jako EKIPA, i pograj dłużej na Craftapple NEUTRAL
Niestety lucklucky10 nie załapałałeś o co mi chodziło nie będę pisał o tym publicznie aby nie tworzyć bezsensownego spami itd. Cóż nie każdy może być Einsteinem.
W tej chwili czuję się jak mężczyzna, który musi się domyśleć o co chodzi drugiej osobie (kobiecie). ;p To, że nie chcesz rozwijać spamu, ok, napisz więc do mnie o co Ci chodziło na priv. Umieram z ciekawości coś tam sobie wymyślił. PS: Nikt nie będzie się domyślać o co Tobie może chodzić. To tak na przyszłość ;p Pozdrawiam, Lucklucky10
Chłopaki, to jest podanie, a nie pole bitwy ._. Co do podania jestem na nie. - Krótko grasz na serwerze. - Nie udzielasz się na forum. - Niby grasz na survivalu, a nie kojarzę, abyś wyróżniał się na czacie/pomagał komuś. Pograj, udzielaj się tutaj na forum, na serwerze, a Twoje szanse wzrosną. (Administracji wymienionej w ekipie i ortografii już nie będę się czepiał) Powodzenia ;p