Imięominik Dokładny nick w grze:Lloyd_Garmadon Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:1 godzine przebywam i gram najchętniej na trybie Creative Data urodzenia:10 Kwietnia 1998 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013 1.2.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:8.08.2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forumostałem 3 lub 2 razy bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak kiedyś zostałem WspółZałożycielem na serwerze mojego kolegi ale niestety miałem nie szczęście kolega nie chce mnie już jako WspółZałożyciel i woli aby Vice Admin zaawansował na współzałożyciela Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Jeszcze nic ale jak będzie 8 Edycja serwera to wymyśle Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia do komendy Kick co służy do wyrzucenia (/kick [Nick Gracza] [Powód]) również do komendy mute co służy do wyciszania gracza (/mute [Gracz] [Czas Wyciszenia np 1h] Obowiązki - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ lubie być kimś z ekipy dlatego bo lubie pomagać innym bardzo chce pomagać innym tak samo jak pomagać Pomocnikowi _Zielony_ w chronieniu Chatu tak samo chce zostać ponieważ jest Taka Sytuacja Gracz np taki zmyślony Lonickus:Zapraszam na (Tu jest ip serwera prawdziwego więc nie mogę podać) Ja:/mute Lonickus 30 min W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:W sposób gdy gracz np pokłóci się z innym graczem Czyli np mój zmyślony gracz ,,Lonickus'' obraża innego gracza przykładowo Creative332 o to przykładowy chat Lonickus:Creative332 to mega idiota dał mi dena na swojej działce za nic! Creative332:sam jesteś idiotą! (Nie wiem jakby Creative332 to napisał) Lonickus:chwila nie On jest debilem! Ja:Lonickus zakącz to chyba że robisz to po kicka Lonickus:Zamkni Mordę idioto co mi zrobić i ja wkraczam z komendą Kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Jestem Dominik mieszkam w Poznaniu jestem miłą osobą aż do pory gdy pomyślałem abym został Pomocnikiem czyli wczoraj nie mam żadnego talentu mój ulubiony przedmiot w szkole jest Informatyka i Język Angielski mój ulubiony sport Piłka Nożna mam zwierze domowe czyli psa kocham go bardzo tak jak moją rodzine to wszystko Określ swoją dyspozycyjność:Mogę się z każdym Graczem dogadać mam Skype Niestety nie mam Team Speak 3 Umotywowanie podania:Chciałbym pomóc ekipie w utrzymaniu serwera, Aby na serwerze nie było wulgarnych graczy, W pilnowaniu Chatu To wszystko postarałem się już niż w ostatnich podaniach Mam nadzieje że wkońcu się udało i będe mógł dołączyć do ekipy tego serwera który jest w Hostingu (chyba nie będe podawał) na 1. Miejscu dla mnie Numero uno in Italia xD więc do zobaczenia i Dobranoc!
- Miałeś 2 razy bana - Przeklinasz na serwerze - Obrażasz graczy + Wiek - Słabo. - Piszesz komentarze pod swoim podaniem - Jesteś miły TYLKO na forum, żeby się podlizać. - Błędny wzór podania Jestem na wielkie NIE
1. Interpunkcja. 2. Kopuj/Wklej. 3. Dowiedz się czym jest dyspozycyjność i sarkazm. 4. Interpunkcja. 5. "jestem miłą osobą aż do pory gdy pomyślałem abym został Pomocnikiem" Oczywiście jestem na Tak .
Przykro patrzeć na to, jak pełnoletnia osoba, która powinna wykazywać jakiś poziom pisze w taki sposób. Albo ściemniasz z wiekiem albo wróć do podstawówki. Twoje podanie kompletnie nie przekonuje do głosowania na TAK. Jestem na Nie. Pozdrawiam