Imię:Nikodem Adam Dokładny nick w grze:nikiBAW Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Nie liczę ile gram ale tak 1-2 godzinki gram,czasami częściej ale pózniej.Zazwyczaj robię nocki.Najczęściej gram na craftapple'u i na takim jednym serwie (tzw.SW)nie będę reklamował Data urodzenia:22Pażdziernik 2005r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Nie pamiętam kiedy zacząłem grac tak 2013-2014.Wersja:1.8 (Też nie pamiętam jaka ). Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Craftapple to mój pierwszy SW więc chyba nie muszę mówić (pisać xD) kiedy zacząłem grać na Craftapple'u. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Niestety jak na poprzednim Podaniu jak pisałem,byłem raz karany Banem na miesiąc.Ale pózniej przyznałem się do winy i póżniej byłem Czysty . Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Niestety nie miałem okazji :/.Ale myślę że na craftapple'u mi się uda . Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chyba tylko dodać expiarki na 1.9 bo mnie trochę to wkurza że nie ma expiarki.A tak wogóle to nie ma już nic do poprawy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik posiada. Uprawnienia:Komenda /kick [nick] wyrzuca danego gracza z SW za obrażanie(przeszkadzanie innym graczom)śmiecenie na spawn'ie itp. Komenda /mute [nick] ucisza gracza za niesłuchanie ostrzeżeń.Oraz kilkukrotnym użyciu komendy /kick. Obowiązki:Informowanie Ekipy o skargach,problemach graczy. Mówienie Sugestii na temat serwera. Rozwiązywanie konfliktów zaistniałych między graczami. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Napisanie "bo lubię pomagać"było by za proste.Chociaż to fakt lubię pomagać ludziom .Chodzę na wolontariat od roku.I też chciałbym zobaczyć jak jest być człowiekiem z Ekipy. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Spróbuję pogadać z oby dwoma graczami na temat:Jaki sens ma ta kłótnia,o co poszło itp.Wiem że to zbyt ogólnie napisane ale nie mam teraz wizji co bym w danej sytuacji zrobił Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Chyba tak,chociaż moja "Młodzieńcza Kreatywność"przekracza czasami granice.Chyba posiadam takie umiejętności. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem:wesoły,trochę egoistyczny (próbuję z tym walczyć),pomocniczy,kreatywny,utalentowany.To chyba wszytko na temat mojej osoby Określ swoją dyspozycyjność:Lubie pomagać,rozmawiać z ludzmi bo to mi po prostu sprawia przyjemność.I na moje oko im też .Można skontaktować się ze mną przy użyciu Skype'a. :Moje Podanie,może nie wygląda zbyt fajnie(elegancko) ale bardzo nad nim pracowałem i starałem się.Jak i tak nie dostanę Pomocnika,to i tak będę szczęśliwy.Bo spróbowałem.Pozdrawiam wszystkich . [hr] Pozdrawiam wszytkich czytelników.
Jestę na nie, ponieważ: -> Za dużo emikonek. -> Za brzydkie podanie (walnij tam jakieś kolorki, obrazki i inne oczo***** rzeczy). -> Może i się starałeś, ale na moje oko widać iż podanie na odwal jest napisane. -> Po znakach interpunkcji stawia się spacje. -> "Komenda /kick [nick] wyrzuca danego gracza z SW" nie tylko z survival..
Przede wszystkim zwróć uwagę na prefix, czyli temat wątku, który wpisujesz. Powinno być: Podanie nikiBAW. Patrząc na sam wygląd podania można zauważyć tylko jeden, wielki chaos. Wszystko się zlewa u strasznie razi w oczy brak spacji po znakach interpunkcyjnych. I jeszcze te emotikony... Myślę, że powinieneś je całkowicie usunąć, bo psują całkowity wygląd podania. Jeżeli chcesz je umieścić to zaznacz funkcję: "Wyłącz emotikony" i wtedy będzie widać je w takiej delikatniejszej formie np. Wczytując się w treść można stwierdzić, że jest po prostu uboga- krótki opis siebie. Widać też kilka błędów rzeczowych. W podpunkcie: "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej" trzeba napisać na jakich serwerach na CA, czyli np, survival, creative, a nie wymieniać nazwy innych serwerów MC. Łatwo stwierdzić, że podanie było pisane "na szybko", a to obrazuje Twoje starania. Jestem pewna, że osoba w Twoim wieku może napisać dużo lepsze podanie, ale wymaga to starań. Popełniłeś błędy, których mogłeś uniknąć przeglądając inne podania graczy. Radzę się wzorować na podaniach zaakceptowanych Jeśli chodzi o zachowanie na serwerze, to nie zauważyłam nic niepokojącego. Zachowujesz się kulturalnie i jesteś miły dla graczy, ale pomocy z Twojej strony chyba nigdy nie widziałam. Na pewno musisz zwiększyć swoją aktywność na forum. Na dzień dzisiejszy jestem na NIE.