MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika serwera Craftapple ernigamespl

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Peter_Prevc, 29 Kwiecień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peter_Prevc

Peter_Prevc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Ernest
    Dokładny nick w grze: ernigamespl
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dziennie gram około 2-3 godziny dziennie najchętniej na creative
    Data urodzenia: 24.06.2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014rok wersja 1.7.4
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem nigdy karany na forum ani na serwerze
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie nie posiadam
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak składałem
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic bym nie chciał zmienić na tym serwerze
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik?

Komendy:
    • kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci.
    • /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempban steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy
    • /unmute [Nick] - zdejmuje kare.
    Obowiązki:

• Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend.
    • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    • Zbierać dowody podczas Karania.
    • Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ chciałbym zostać jednym ekipy.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po pierwsze to wczytam się w to,co piszą Gracze w konflikcie.Następnie wysłucham ich spróbuję uspokoić a w ostateczności użyję jednej z komend przydzielonych Pomocnikowi.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Ernest,mam 12 lat. Chodzę do VI klasy. Interesuje się komputerami i sportem uczęszczam do klubu pływackiego Barakuda. Lubie się uczyć. Nagrywam na Youtube .
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Najbardziej w Minecraft podoba mi się to ,że można budowac to co się chce
    Określ swoją dyspozycyjność: Instagram,Facebook,Twiter zawsze aktywno koło godziny 16
    Umotywowanie podania: Myślę ,że uda mi się przejść rekru ponieważ znam wszystkie komendy lubie pomagać

Za błędy przepraszam z góry.

• Burak x 6
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Optymista x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    • Lubię To Lubię To x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    widziałam cię kiedyś ale to bardzo dawno na serwerze chyba na creative tak mi się wydaje.
    zaklamany, podanie pisane na kolanie.
    na nie

4. Dertax

Dertax Użytkownik

Docenione treści:
    11
    • Nabijanie postów
    Spoiler: NIE

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. _Jihad Arab

_Jihad Arab Użytkownik

Docenione treści:
    64
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem nigdy karany na forum ani na serwerze
    Kickiem czy banem? I z tego co pamiętam, nie raz dostałeś kicka.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ chciałbym zostać jednym ekipy.
    Za mało informacji.
    Po pierwsze to wczytam się w to,co piszą Gracze w konflikcie.Następnie wysłucham ich spróbuję uspokoić a w ostateczności użyję jednej z komend przydzielonych Pomocnikowi.
    A co jeśli takowej rangi nie posiadasz?
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Mam na imię Ernest,mam 12 lat. Chodzę do VI klasy. Interesuje się komputerami i sportem uczęszczam do klubu pływackiego Barakuda. Lubie się uczyć. Nagrywam na Youtube .
    Według mnie, te zdania nie są rozwinięte.
    Umotywowanie podania: Myślę ,że uda mi się przejść rekru ponieważ znam wszystkie komendy lubie pomagać.

To nie jest umotywowanie podania.

Witaj Ernest! Szacunek za to, że postanowiłeś napisać podanie na pomocnika. Niestety, iż twoje podanie zawiera bardzo dużo błędów, podanie pisane na kolanie. Zjadasz czasem też spacje i inne znaki i bardzo mało pomagasz. Pograj na craftapple kolejny miesiąc, lub trochę dłużej, poćwicz pisownie, daj się poznać innym graczom. Jak na razie jestem na NIE.
    Jeżeli zobaczę za miesiąc lub dłużej, że się starasz i naprawdę chcesz iść na pomoc, może będę na TAK!

#5 _Jihad Arab, 29 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 29 Kwiecień 2018
  6. Raddusszz

Raddusszz Użytkownik

Docenione treści:
    15
    Jestem na NIE Ponieważ
    1] Podanie pisane ,,na Kolanie"
    2] Nie za często widzę abyś pomagał (nawet tego nie robisz)
    3] Te 5 zdań o tobie jak określił mój przedmówca Jihad Arab nie są rozwinięte
    Spróbuj szczęścia innym razem :)

7. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Jest to już któreś Twoje Podanie, a dalej nie potrafisz zastosować się do jego wzoru.

Przeczytaj uważnie ten temat, zapoznaj się z wszystkimi informacjami, które się tam znajdują. Zwróć uwagę na porady dotyczące pisania Podania.

Spróbuj zapoznać się ze społecznością CraftApple, wpadnij na naszego TS'a. Zacznij udzielać się więcej zarówno na Forum, jak i w Grze. Pokaż, że naprawdę Ci zależy.

Swoje następne Podanie napisz nie wcześniej, niż za miesiąc.

Kandydatura odrzucona - Podanie niezgodne ze wzorem.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę