MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika serwera Craftapple Peter_Prevc

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Peter_Prevc, 6 Maj 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Peter_Prevc

Peter_Prevc Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Ernest

Dokładny nick w grze Peter_Prevc

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam od 3 do 4
    godzin najchętniej na serwerze Creative.

Data urodzenia: 24.06.2000r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja Zaczołem grać w lutym 2014roku

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na serwere zaczołem na Craftapple grać na początku 2015 roku

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany na forum ani na serwerze.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na Craftapple zmienił bym limit osób poniewarz np. w weekend trudno się dostać na serwer

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    OBOWIĄZKI 1. Ma obowiązek utrzymania porządku na serwie
    UPRAWNIENIA /kick (nick) - wyrzuca gracza
    /mute (nick) - wycisza gracza

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ, wtedy mogbym pomagać moderatorom w ogarnianiu komend.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jak wybuchnie jakiś konflikt to najpierw porozmawiam z nimi i spróbuje się dowiedzieć kto to zaczoł. A jak ten co zaczoł przekroczy regulamin dam mu /kick a jak nie przekroczy regulaminu to poprostu ich uspokoje.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umjejętność współpracy z ludźmi.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Ernest. Mieszkam w wojewódctwie Śiwętokrzyskim. Ładnie buduje domy przykładem tego jest moj dom na działce. Nie lubie się uczyć. Jestem osobą spokojną i wyluzowaną. Prowadze kanał na Yt.

Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dostępny w godzinach wieczornych . Można skątaktować przez msg.

Umotywowanie podania: Proszę o pozytywne i szybkie rozpatrzenie podania.

PS Jak spodkacie jakieś błędy ort. to proszę was nie krytykujcie mnie jestem dyslektykiem.

Pozdrawiam Peter

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Jeżeli masz problemy z pisownią niektórych wyrazów, zawsze możesz skorzystać ze słownika internetowego http://sjp.pwn.pl/ oraz http://sjp.pl/ .

Co prawda szablon wypełniłeś, ale taktyka kopiuj-wklej, którą się posłużyłeś, aż bije w oczy.
    Jednym z podstawowych warunków, na podstawie którego akceptujemy bądź odrzucamy daną kandydaturę, jest samodzielność kandydata !

Nie spełniłeś wymogów rekrutacyjnych.
    Temat tego wątku jest niezgodny z ogólnodostępnym szablonem.

Pokaż, że Ci zależy.
    Poznaj naszą społeczność, wpadnij na naszego TS'a i zacznij się udzielać.
    Udowodnij, że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę