MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie na Pomocnika] xWarriorekPL

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika xWarriorekPL, 16 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xWarriorekPL

xWarriorekPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Michał
    Dokładny nick w grze:xWarriorekPL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:z 3 godz czasem 5 :D
    Data urodzenia:14.12.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.8 beta
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: rok temu ;p
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:tak owszem byłem za reklame msg (przezprzypadek :<)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Uważam ze serwer jest wporządku nie trzeba nic zmieniać :D
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomocnik powienien pomagać graczom w rozwiązaniu konfliktów oraz ma dostęp do komendy /mute (czas) /kick (powód)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ mam bardzo duży kontakt z innymi oraz większość adminów modów itp mnie lubi :p Zresztą poprostu chce też pomagać moderatorom adminom itp.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw pytam co sie stało potem pytam w jaki sposób zaczął sie konflikt a potem ewentualnie /mute, lub /kick
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak mówiłem mam bardzo duży kontakt z ludźmi a więc... tak :D
    Opisz swoją osobę:Jak mówiłem nazywam się Michał lubie grać w minecraft ;-; oraz bardzo lubie grać w gry anime (Pokemony górą ! XD) lub oglądać ;p
    Określ swoją dyspozycyjność:Jestem gotowy kapitanie ! XD
    Umotywowanie podania:Chciałbym umotywować moje podanie ponieważ: bardzo chciałbym zostać pomocnikiem i pomagać innym oraz bardzo lubie adminów a więc chiałbym być z nimi u boku :D

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Osoba karana banem nie może zostać pomocnikiem (tu odsyłam do regulaminu).

Miało być min. 5 rozbudowanych zdań.
    "rok temu ;p" to nie data.
    To + tytuł wątku- niezgodne ze wzorem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę