Imię:Michał Dokładny nick w grze:xWarriorekPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:z 3 godz czasem 5 Data urodzenia:14.12.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:1.8 beta Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: rok temu ;p Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:tak owszem byłem za reklame msg (przezprzypadek :<) Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Uważam ze serwer jest wporządku nie trzeba nic zmieniać Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomocnik powienien pomagać graczom w rozwiązaniu konfliktów oraz ma dostęp do komendy /mute (czas) /kick (powód) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ mam bardzo duży kontakt z innymi oraz większość adminów modów itp mnie lubi Zresztą poprostu chce też pomagać moderatorom adminom itp. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw pytam co sie stało potem pytam w jaki sposób zaczął sie konflikt a potem ewentualnie /mute, lub /kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Jak mówiłem mam bardzo duży kontakt z ludźmi a więc... tak Opisz swoją osobę:Jak mówiłem nazywam się Michał lubie grać w minecraft ;-; oraz bardzo lubie grać w gry anime (Pokemony górą ! XD) lub oglądać ;p Określ swoją dyspozycyjność:Jestem gotowy kapitanie ! XD Umotywowanie podania:Chciałbym umotywować moje podanie ponieważ: bardzo chciałbym zostać pomocnikiem i pomagać innym oraz bardzo lubie adminów a więc chiałbym być z nimi u boku
Osoba karana banem nie może zostać pomocnikiem (tu odsyłam do regulaminu). Miało być min. 5 rozbudowanych zdań. "rok temu ;p" to nie data. To + tytuł wątku- niezgodne ze wzorem.