Imię: Kuba Dokładny nick w grze: _Slenderowy_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam od 1 do 12 godzin dziennie na creative. Data urodzenia: 29.03.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam, chyba jakiieś dwa, rok temu na wersji 1.8.9 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20.12.2016 (Na innych nickach) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, ale bardzo tego żałuję. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: KOMENDY /mute (nick) czas) wycisza gracza na jakiś czas. /kick (nick) (powód) wykopuje gracza z serwera. OBOWIĄZKI Pomaganie moderatorom w ogarnianiu chatu. Wyjaśnianie graczom działanie komend. Pomaganie graczom w ich problemach. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię ten serwer. Gdybym dostał jakąś range wyższą, to będę bardzo zadowolony. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pytam się graczy o co chodzi i pomagam im. Jeśli ktoś się kłóci, muszę się dowiedzieć co tu zaszło, pogodzić ich i pomóc. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, i może tego administracja nie widziała, ale pomagałem. Może to potwierdzić RoyalSteve. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kuba. Moje ulubione zwierzęta to prosiaczki i koty. Moją pasją są gry komputerowe, i może w przyszłości stworzę własną! Lubię chodzić na basen, jeździć na rowerze i grać w minecrafta. W szkole ciągle dostaje piątki i szóstki, jestem jednym z najmądrzejszych w klasie z matematyki. Określ swoją dyspozycyjność: Spotkać mnie można codziennie, czasami gram na innych nickach, ale dobra tam. Na moje /p h jest pokazane, kiedy gram. Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że uda mi się tym razem zostać pomocnikiem. Pozdrawiam i cześć!
Cześć Kuba! Podanie napisane estetycznie ale treść wygląda na pisaną na szybko/byle jak. Nie widziałam Cię jeszcze na serwerze cv tym bardziej jak pomagasz. Daj się poznać graczom, staraj się im pomagać i pokazywać,że w ogóle chcesz. Spróbuj za miesiąc. Na razie jestem na NIE. Pozdrawiam Blazi