MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika BlackGuyPL, 16 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BlackGuyPL

BlackGuyPL Gnolek

Docenione treści:
    3
    Imię: Kuba

Dokładny nick w grze: _Slenderowy_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej: W grze przebywam od 1 do 12 godzin dziennie na creative.

Data urodzenia: 29.03.2007

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam, chyba jakiieś dwa, rok temu na wersji 1.8.9

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20.12.2016 (Na innych nickach)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak, ale bardzo tego żałuję.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

KOMENDY

/mute (nick) czas) wycisza gracza na jakiś czas.
    /kick (nick) (powód) wykopuje gracza z serwera.

OBOWIĄZKI

Pomaganie moderatorom w ogarnianiu chatu.
    Wyjaśnianie graczom działanie komend.
    Pomaganie graczom w ich problemach.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię ten serwer. Gdybym dostał jakąś range wyższą, to będę bardzo zadowolony.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pytam się graczy o co chodzi i pomagam im. Jeśli ktoś się kłóci, muszę się dowiedzieć co tu zaszło, pogodzić ich i pomóc.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, i może tego administracja nie widziała, ale pomagałem. Może to potwierdzić RoyalSteve.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kuba. Moje ulubione zwierzęta to prosiaczki i koty. Moją pasją są gry komputerowe, i może w przyszłości stworzę własną! Lubię chodzić na basen, jeździć na rowerze i grać w minecrafta. W szkole ciągle dostaje piątki i szóstki, jestem jednym z najmądrzejszych w klasie z matematyki.

Określ swoją dyspozycyjność: Spotkać mnie można codziennie, czasami gram na innych nickach, ale dobra tam. Na moje /p h jest pokazane, kiedy gram.

Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że uda mi się tym razem zostać pomocnikiem. Pozdrawiam i cześć!

Reklama
  2. Blaziuszka

Blaziuszka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Cześć Kuba!

Podanie napisane estetycznie ale treść wygląda na pisaną na szybko/byle jak. Nie widziałam Cię jeszcze na serwerze cv tym bardziej jak pomagasz. Daj się poznać graczom, staraj się im pomagać i pokazywać,że w ogóle chcesz. Spróbuj za miesiąc. Na razie jestem na NIE.

Pozdrawiam Blazi

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę