MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by domi66, 24 April 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. domi66

domi66 Użytkownik

Imię:Dominika
    Dokładny nick w grze: domi66
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: w grze spędzam 4-6 godz najchętniej na creative
    Data urodzenia:daty urodzenia dokładnie nie podam powiem że mam 13 lat
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:zaczęłam grać w mc w 2013 r na wersji (chyba) 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 05.07.2016 r
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:chciałabym aby komunikaty z czatu np by stworzyć działkę wpisz /p auto ponieważ nowi gracze nie zawsze o tym wiedzą oraz wprowadziłabym coś takiego jak ,,Serwerowy Sąd Najwyższy"w którym każdy gracz który ma dostać bana lub dostał ostrzeżenie mógłby w towarzystwie świadków i publiczności oraz kogoś kto jest pomocnikiem,adminem lub moderatorem udowodnić swoją niewinność lub ewentualnie potwierdzić jego karę i poznać jej powód.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie ogarniać czat,zgłaszać błędy i bugi,pomagać graczom wyjaśniać im komendy pomocnik ma dostęp do komend takich jak:
    /kick -wywala gracza z serwera np./kick domi66 spam
    /mute -wycisza gracza np./mute domi66 24h
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałabym zostać pomocnikiem by pomagać innym graczom i modą oraz udzielać się jakoś na serwerze.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jak powyżej chciałabym stworzyć ,,Serwerowy Sąd Najwyższy" który miałby też za zadanie rozwiązywać konflikty każdy mógłby się wypowiedzieć i w ten sposób wyjaśnić spór.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jestem stanowczą i konsekwentną osobą umiem zapanować nad ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań : Mam na imię Dominika,kocham zwierzęta szczególnie konie.Mam brązowe oczy,jestem stanowczą osobą jestem bardzo kreatywna.Jestem osobą niepełnosprawną jednak prowadzę (w miarę normalne życie).
    Określ swoją dyspozycyjność: Tak jak powyżej napisałam że jestem niepełnosprawna i utalentowana dlatego moja dyspozycyjność jest różna ale mogę wam mniej więcej powiedzieć kiedy jestem na serwie jednak nie zawsze atak jest.A więc tak w poniedziałki tak gdzieś od 15-16 do 21-22 we wtorki niestety nie jestem zbyt dostępna środy tak od 16 do 21-22 czwartki 16-17 do 21-22 piątki od 15 do 21-22 czasem nawet 23 a w weekendy 10-22.Mniej więcej napisałam swoją dostępność jednak nie zawsze tak jest czasami wchodzę na serwa wcześniej lub później wychodzę wcześniej lub później lub nie wchodzę wcale niestety mam napięte życie ale gdy tylko mam wolną chwilkę wchodzę na serwer

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. julciak67

julciak67 Użytkownik

Moim zdaniem wszystko jest ok
    Plusy:
    -Widziałam parę wątków w których domi66 uczestniczyła
    -Widzę ją często na serwie
    -Pomaga ludziom
    -Estetyka