Imię: Dominika Dokładny nick w grze: domi66 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam tak 5-6 godz najchętniej na serwerach creative oraz minigry Data urodzenia: 03.07.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 17.11.2012 wersja 1.4.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie jestem pewna daty ale było to w 2015r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na craftapple nie zmieniłabym zbyt wiele może tylko poprawiłabym małe błędy i skupiła na tym by zmienić podejście graczy do nowicjuszy Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend /kick i /mute pomocnik ma za zadanie ogarniać chat i pomagać nowym graczom, wykonuję także inne zadania przydzielone przez administratorów i moderatorów. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym umilić graczom grę i wyłapywać spam czy inne tego typu rzeczy które uprzykrzają grę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przesłucham obie (lub więcej osób) osoby i potem spróbuję wszystko wyjaśnić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak jestem bardzo społeczna i stanowcza. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem mądrą i utalentowaną osobą.Mam brązowe włosy i brązowe oczy.Kocham zwierzęta szczególnie konie.Jestem bardzo pomocna i szalona gram długo w mc. Określ swoją dyspozycyjność: Zazwyczaj jest to godz 15-21 chociaż czasami wgl nie mam czasu, lub wchodzę wcześniej czy później Umotywowanie podania: Moja koleżanka była kiedyś pomocnikiem na CraftApple i mnie przekonała i powiedziała mi jak to wygląda
Witaj domi66! Wymienimy teraz twoje plusy i minusy... - Podanie zlewa się, -+ Interpunkcja (bardzo rzadkie błędy na co można przymrużyć oko), + Twój wiek, + Twoje zaangażowanie, - Bardzo słabe umotywowanie, - Opisz siebie! MINIMUM 5 ZDAŃ!, - Nie widuje Cię na serwerze, - Nie pomagasz, - Bardzo niska aktywność na forum. Nie wiem teraz jak Ciebie ocenić i mam z tym nie lada problem... Powinnaś starać się bardziej na rangę ,,Pomocnik''. Dlatego postaraj się bardziej, daj się poznać, pomagaj z własnej woli i zabłyśnij czymś... Po przeczytaniu twojego podania wydajesz się być naprawdę ogarniętą kandydatką... Dlatego postaraj się bardziej! Moja decyzja to NEUTRAL! Pozdro! ^^ *ShyPoudy
Witaj, Widać, że nie poświęciłaś na napisanie tego podania więcej niż 5-10 minut. Twoje odpowiedzi są zbyt krótkie i w dodatku słabo rozwinięte. Nie spełniłaś wymogów rekrutacyjnych. Temat tego wątku jest niezgodny z ogólnodostępnym szablonem. Pokaż, że Ci zależy. Poznaj naszą społeczność, wpadnij na naszego TS'a i zacznij się udzielać. Udowodnij, że starasz się nie tylko dla 'ładnie świecącej się rangi'. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.