MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by xXxxuehuxXx, 20 August 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xXxxuehuxXx

xXxxuehuxXx Użytkownik

Nazywam się Kuba Jarosz
    Od poniedziałku do piątku na serwerze spędzam połowę godziny. W weekendy mogę być on-line na zawołanie
    Urodziłem się : 8 września w 2002 roku
    Pierwszy raz w minecraft zagrałem przy wydaniu wersji 1.7.4 Przepraszam , daty rozpoczęcia gry nie pamiętam
    Na craftapple grałem na survivalu 1.9 ale zrobiłem sobie przerwę i ponowiłem granie na craftapple na survival 1.11.2
    Jedyną karą było kickowanie z serwera powód: publiczna sprzeczka z narojsieza5
    Na craftapple chciałbym zmienić generator map i wprowadzić dobry plugin do łapania cheaterów
    Zadaniem i prawem pomocnika jest karanie graczy którzy działają przeciwko naszemu serwerowi
    Pomocnikiem chcę zostać bo nie mogę patrzeć na tych wszystkich cheaterów!
    Konflikty łagodzę za pomocą mediacji. jeśli nie pomaga mutuje/kickuje agresywną (lub dwie) strony konfliktu
    Myślę że umiem współpracować z ludźmi
    Opis: Jestem Kuba. Lubię :zwierzaki , czytanie książek , j. angielski ,historię , pływanie na basenie i craftapple ;)
    Nie jest łatwo wytrącić mnie z równowagi mam IQ 121. Chcę pomagać ludziom i zwierzakom, mam kotka i psa ;) Jestem : śmiechliwy,pracowity,przyjazny (o ile ktoś nie zacznie wojny) i myślę że jestem mądry. Na co dzień uczę się j.ang i historii , wychodzę ze znajomymi ,słucham muzyki pop-owej i gram na craftapple ;) Mym zdaniem nadaje się na pomocnika bo : umiem łagodzić konflikty , jestem (prawdopodobnie) mądry , a co najważniejsze mym celem jest nie władza a budowanie lepszego craftapple.
    W tygodniu wyznaczyłem sobie czas grania na ok. 1 godzinę ale w weekend jestem cały czas pod ręką ;)
    Chcę zostać pomocnikiem bo chcę budować lepsze jutro dla tego serwera i choć po części przywrócić temu serwerowi świetności z dawnych czasów! Ja nie chcę władzy , chcę ulepszać nasz serwer.
    Mam nadzieję że rozpatrzycie mój wniosek pozytywnie
    Pozdrawiam,
    Kuba Jarosz

• Burak Burak x 7
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Zapraszam do dokładnego zapoznania się z tym tematem WZÓR PODANIA

• Lubię To Lubię To x 3