Imięrzemek Dokładny nick w grze:GreatBoy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:dziennie przebywam po 3godziny lub wiecej gram na serwerze survival Data urodzenia:17 kwietnia 2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:gram w mc z 4lata Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2lata Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftappleasuje mi wszystko. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:mute,unmute,tempban,kick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiemoniewaz lubie pomagac graczom i pilnowac kultury Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:napisze: prosze sie uspokojic lub pisac na msg. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem bardzo mily i pomagam w szkole.mam 12lat wiem ze malo, i lubie zwierzeta.lubie tez ludzi którzy sa mili i dobrzi.niewiem co juz napisac Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:diamenty i szmaragdy i skiny graczy. Określ swoją dyspozycyjność:umiem rozpoznac czitera. Umotywowanie podania:zawsze chcialem pomgac, i miec range pomocnik ale nie udawalo sie wiedz moze tu mi sie uda bardzo bym chcial ja dostac.
Niestety fakt, iż nie potrafisz wykazać się cierpliwością ws. rozpatrzenia Twojego Podania każe nam wątpić w to, że będziesz w stanie wykazać się nią w stosunku do Graczy wymagających Pomocy, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Ponadto nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.