Dokładny nick w grze:Sir_Rogallek Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:1 do 10 godzin Ile masz lat:14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:creative survival Jak długo grasz w Minecraftd wersi 1.7 Jak długo grasz na mc.craftapple.pld miesiaca Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/ban (nick) (powud) (ile dni) /kick (nick) (powud) /msg Dlaczego Tyobrze mi tu idzie i myśle że bende dobrym pomocnikiem chcialem pomoc serwerowi i dużo sie naucze tez bo nigdy nie bylem pomocnikiem i ja jestem prawie co dzien, czasami zdaży sie że nie moge grać Opisz siebie w kilku długich zdaniach:jestem pomocny lubie tutaj grać lubie hodzić do szkoly i lubie ten serw Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:nie Wymień kilku członków ekipy:wioletta adsone recconect XInfiniterX MrAstar pat227 Jakie obowiązki ma Pomocnik: pomagać ekipie banować/kickować tylko na wszelki wypadek i odpowiadać ludziom pytania [size=medium]
Jestem na NIE!! Dużo błędów. Mały staż na serwerze. Pomocnik ma tylko komendę /kick nick Kto gra 10 h w mc? Miałeś wymienić członków ekipy czyli Pomocnicy/Moderatorzy Pozdrawiam DejVoo
Nie masz 100000000% lat 14, ponieważ nie potrafiłeś wysłać podania i się pytałeś w grze. Powody Deja na nie