Dokładny nick w grze: Sergio__259 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W wakacje mogę poświęcić bardzo wiele czasu, w roku szkolnym od 5-8h może nawet więcej w pewne dni . Ile masz lat: Od kilku dni już 14. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najczęściej bywam na survivalu i seablocku. Jak długo grasz w Minecraft: Gram W Minecraft od 2010r. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Ponad 3 Miesiące. Czy miałaś kiedyś tu bana: Tak Miałem Za Przepadkową Reklamę. Czy pełniłaś podobną funkcje na innym serwerze: Tak jak już pisałem, byłem wiele razy na podobnej funkcji - najczęściej jednak v.admin, moderator a zdarzyło mi się też być nieraz kidmoderatorem i pomocnikiem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Według tego co jest podane stronę wcześniej - pomocnik ma jedną komendę - ./kick którą może wyrzucić daną osobę za np. netykietę. Dlaczego Ty: Dlatego że ja to osoba która nie boi się wyzwań - wyzwaniem jest być właśnie pomocnikiem, odpowiedzialność jest tu bardzo potrzebna a wręcz wymagana. Ja mam wszystkie te cechy i myślę, że jestem w stanie podołać temu obowiązkowi. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Sergio, mam już 14 lat i mieszkam w Gdańsku. Mam psa (Wilczur) od 1,5 roku około. Lubię uprawiać sport, , oglądać filmy akcji (tej lepszej - non stupid american). Moim hobby jak na razie jest nauka programowania w Javie. Jestem pozytywnym człowiekiem, nie mam żadnych "humorów" ani problemów. Dodatkowo lubię uczyć Przyrody Staram się też uporać ze wszystkimi problemami więc pomagam każdemu jeśli tylko mogę. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Stawianie jednego bloku kilka razy Kopanie jednego bloku kilka razy Noteblock lewitujący sobie w powietrzu. Drzwi które się otwierają nawet jeśli są na czyimś cuboidzie. Wymień kilku członków ekipy: |Pomocnik| Shoga, LikeThatBoss, Stolenlegacy, Yumi, Puma_Poland,_Zielony_ i Iguspospolitus. |Mod| Marcinek7, ThreeEyedMaster i oczywiście Sune1984,lucklucky10. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik , jak sama nazwa wskazuje powinien pomagać i wspierać. Pomagać graczom i wspierać resztę ekipy . Taka osoba powinna być odpowiedzialna i skuteczna w tym co robi. Pomocnik ma również uważnie obserwować chat i to co się na nim dzieje. Pomocnik powinien też zgłaszać bugi i inne problemy do administracji.