Imię:Iga Dokładny nick w grze:Madzikowa123 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najchętniej na survivalu a dziennie przebywam 2 ,3 razy po 3-4 godz Data urodzenia:1998 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2013 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:1,5roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie i nie zamierzam Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:tak pełniłam funkcje moda Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:nic craftapple jest idealne nic nie trzeba zmieniac Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikstrzeganie jak i pomaganie innym osobą Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ciekawi mnie taka funkcja chciałabym znów pełnić na serverze taką funkcje W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyomagam je rozwiązać Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiczywiście Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.mana imię Iga. W tym roku będę mieć 17 lat.Chodze do szkoły średniej ciekawi mnie taka funkcja i mam nadzieje że dostane taką szanse Określ swoją dyspozycyjność:jest teraz dość duża ponieważ wczesnie zgubiłam hasło lecz teraz je sobie przomniałam i będę znów grać. Umotywowanie podania:bardzo lubię ten server mam nadzije że dostane taką możliwość pomagania jeszcze bardzie postaram się pełnić ta funkcje jak njalepiej mogę dziekuje i pozdrawiam