MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by LogiMat, 6 December 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LogiMat

LogiMat Użytkownik

Imię: Mateusz
    Dokładny nick w grze: LogiMat
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zazwyczaj przebywam na trybie SeaBlock ponieważ lubię grać an trybie tzw ' samotnego człowieka na wyspie :p ' Oczywiście wszystkie tryby są fajne ale ten moim jest taki który mi najbardziej przypadł do gustu :)
    Data urodzenia: 08.04.1999
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: nie pamiętam dokładnie ale to był rok 2012/2013 wersja 1.5.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około 4 miesięcy
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem funkcję Moderatora na serwerze do 2000 graczy dziennie [Server YouTubera] odszedłem ze względu obrażania Moderacji przez wyższą administracje.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem nic bym nie zmienił. Staram się zapraszać znajomych na ten serwer kiedy to jest możliwe. Chciałbym dodać więcej rozrywki na serwerze oraz, kultury.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Z mojego doświadczenia Pomocnik powinien być wzorem dla Graczy oraz reszty więc powinien ogarniać chat przede wszystkim ponieważ to jest jego główna rola oraz pomagać graczom gdy czegoś nie wiedzą.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ chcę wprowadzić więcej kultury oraz aby gracze wiedzieli że można się tu dobrze bawić. Szukałem serwera który mi się spodoba najbardziej o oto jest. Jak pisałem wcześniej miałem moda na dosyć znanym serwerze mc ale odszedłem. Znalazłem wasz serwer i tu zostałem :)
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw bym się zapytał co się stało, o poprosiłbym o spokój oraz aby się dowiedzieć co się stało. Jeżeli sytuacja wymagała udziału osoby z większymi permisjami wezwałbym Moderatora lub Admina.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście o tym się przekonało paru graczy. Bardzo szybko zawieram przyjaźnie i znajomości, Fajnie czasem zapoznać kogoś nowego.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Mateusz i mam 16 lat. Bardzo lubię grać w minecraft oraz zajmować się sprawami TeamSpeak3. Mieszkam w Londynie co niestety ogranicza mnie do niektórych rzeczy typu: spotykanie się z znajomymi z Polski itd. Bardzo lubię pomagać nowym osobom które tego wymagają. Nie lubię być zmuszany do czegoś czego nie chcę lub nie lubię w danej chwili. Mój wybrany kierunek na przyszłość to fotograf zajmuję się tym od 2 lat. Często siedzę na serwerach minecraft co niestety jest moją wadą i zaletą ponieważ. Plus jest taki iż gram w minecraft około 7-8 godzin dziennie. Minus taki że czasami gram za długo i potem nie łatwo jest rano wstawać.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo łatwo dostępny na serwerze, oraz mam sporą aktywność.
    Umotywowanie podania: Zabawny, Kreatywny oraz potrafię dostarczyć rozrywki kiedy tylko trzeba :)

Reklama
  2. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

seablock nie dlugo zostanie usuniety
    [hr]
    na tak

3. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Nie kojarzę Twojego nicku obecnego oraz dawnego [Onion], dlatego nie potrafię stwierdzić czy to prawda, że grasz tutaj 4 miesiące. W podaniu wspominasz, że szukałeś takiego serwera i znalazłeś, według mnie świadczy to o tym, że grasz tu trochę mniej niż napisałeś. Można by się doczepić, że w Twoim podaniu brakuje przecinków, ale mieszkasz w UK, wybaczam. Niestety fakt, że na serwerze Twoja ortografia jest bardzo słaba, a gracz na takim stanowisku powinien mieć to w jednym palcu głównie ze względu na to, że błędy ortograficzne to na serwerze codzienność. Nie wymieniłeś uprawnień Pomocnika. Na tę chwilę jestem na NIE.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page