Imię: Patryk Dokładny nick w grze: TheMasterPL Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie około 4 godz. I najchętniej gram na waszym serwerze. Data urodzenia: 22-05-2001 (14 lat ) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta zaczynałem grać od około lat 10, czyli 4 lata temu, na wersji chyba 1.4.0 BETA Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 25-01-2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić to, by grało więcej graczy, żeby na czacie nie zdarzały się przezwiska, żeby na działkach nie było można się bić, bo to przeszkadza w budowie itp. I jeszcze chciałbym zmienić to, żeby nie było również uniknionych wulgaryzmów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawieniania podstawowe to: /kick, /mute, a obowiązki ma takie, aby postarać się, by nie było żadnych wyzwisk, przekleństw, ulgi na czacie. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię pomagać graczom i vipom, ponieważ chciałbym by na czacie nie było żadnych kłótni i sprzeczeń, By dawać propozycje zmian na serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę dawać graczom ostrzeżenia, a gdy to nie pomoże to kicka, a po 3 kickach będzie dla gracza mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Lubię grać na waszym serwerze, ponieważ lubie takie serwery bez dropu. Długo szukałem jakiegoś serwera, nagle znalazłem wasz. W wolnych chwilach lubię oglądać telewizje lub poczytać książki, albo jeździć na rowerze. Nie lubię grać w piłkę nożną, tylko bardziej w koszykówkę. Mam młodszego brata. Dopisze jeszcze 6 zdanie, że mieszkam w okolicach Pruszcza Gdańskiego. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze widać mnie najczęściej w tygodniu, bo w weekendy gram mało, nie bardzo mało tylko mało ;p Gdy są ferie, wakacje, itp. To gram zwykle dłużej, bo prawie nigdzie nie wyjeżdżam z rodziną. Najczęściej można mnie spotkać od godziny 12:00 do 18:00. Umotywowanie podania: Nie chciałbym was zawieść, tylko wam pomóc. Chciałbym spróbować swoich sił w byciu Pomocnikiem. Postanowiłem spróbować napisać to podanie. Gdy nie dostanę się mówi się Trudno. Edit: Ortografia (5 punkt)
Jestem na nie Podanie nie czytelne Błędy ortograficzne i interpunkcyjne Dzisiaj mówiłeś że kończysz gre na tym serwerze to coś tu jest nie tak Słabo rozwinięte zdania Powodzenia za miesiąc
Dzięki Dyrard [hr] [align=center]Sznajper Gdzie mam błędy ortograficzne? interpunkcyjne to może jakieś są ale ortograficzne?! Gdzie?[/align]
Na wstępie: Przemiła osoba- to na pewno Tylko tutaj mogę się przyczepić do stażu- równiutki miesiąc. Rzeczywiście widać Cię na serwerze, ale pomocy z Twojej strony nie widziałam. W podaniu pokazałeś,że nawet sporo wiesz o serwerze. Następna rzecz, do której się przyczepię to podanie. Troszeczkę na szybko pisane i nieprzejrzyste. Tutaj najważniejsza rzecz to temat, powinno być: "Podanie TheMasterPL". Ode mnie dzisiaj takie małe nie. Ale nie poddawaj się- spróbuj za miesiąc
Zostaję na Neutural Ponieważ > Widuję cię na serwerze, > Nie Pomagasz, > Nie udzielasz się na Forum > Co z wiekiem to jest Odpowiednia Powodzenia za miesiąc !
Jestem kategorycznie na NIE! Nie pomagasz ludziom ( jedyna pomoc to pozbycie się ekwipunku) Błędy ortograficzne i interpunkcyjne Poczytaj sobie
Powiem tak, jeżeli napisałbyś to podanie wyrzucając zbędne zdania z niego, dodał jakiś kolor, wzbogacił i ubarwił tekst w słowa, było by cudownie. Treść podania widzę, że napisana od siebie, nie ściągnięta, wiek widzę, że podałeś prawdziwy. Więcej pomagaj w grze udzielaj się bardziej na forum, a wtedy będę jak najbardziej na tak. Aktualnie: Neutral