MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by TheMasterPL, 25 February 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheMasterPL

TheMasterPL Użytkownik

Imię: Patryk
    Dokładny nick w grze: TheMasterPL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie około 4 godz. I najchętniej gram na waszym serwerze.
    Data urodzenia: 22-05-2001 (14 lat :D)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta zaczynałem grać od około lat 10, czyli 4 lata temu, na wersji chyba 1.4.0 BETA
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 25-01-2016
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmienić to, by grało więcej graczy, żeby na czacie nie zdarzały się przezwiska, żeby na działkach nie było można się bić, bo to przeszkadza w budowie itp. I jeszcze chciałbym zmienić to, żeby nie było również uniknionych wulgaryzmów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawieniania podstawowe to: /kick, /mute, a obowiązki ma takie, aby postarać się, by nie było żadnych wyzwisk, przekleństw, ulgi na czacie.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bo lubię pomagać graczom i vipom, ponieważ chciałbym by na czacie nie było żadnych kłótni i sprzeczeń, By dawać propozycje zmian na serwerze.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę dawać graczom ostrzeżenia, a gdy to nie pomoże to kicka, a po 3 kickach będzie dla gracza mute.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że Tak.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Lubię grać na waszym serwerze, ponieważ lubie takie serwery bez dropu. Długo szukałem jakiegoś serwera, nagle znalazłem wasz. W wolnych chwilach lubię oglądać telewizje lub poczytać książki, albo jeździć na rowerze. Nie lubię grać w piłkę nożną, tylko bardziej w koszykówkę. Mam młodszego brata. Dopisze jeszcze 6 zdanie, że mieszkam w okolicach Pruszcza Gdańskiego.
    Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze widać mnie najczęściej w tygodniu, bo w weekendy gram mało, nie bardzo mało tylko mało ;p Gdy są ferie, wakacje, itp. To gram zwykle dłużej, bo prawie nigdzie nie wyjeżdżam z rodziną. Najczęściej można mnie spotkać od godziny 12:00 do 18:00.
    Umotywowanie podania: Nie chciałbym was zawieść, tylko wam pomóc. Chciałbym spróbować swoich sił w byciu Pomocnikiem. Postanowiłem spróbować napisać to podanie. Gdy nie dostanę się mówi się Trudno.

Edit: Ortografia (5 punkt)

Reklama
  2. Dyrard

Dyrard Użytkownik

Spoko podanie myślę ze dostaniesz tego Pomocnika :D powodzenia

3. Sznajper202

Sznajper202 Użytkownik

Jestem na nie
    Podanie nie czytelne
    Błędy ortograficzne i interpunkcyjne
    Dzisiaj mówiłeś że kończysz gre na tym serwerze :D to coś tu jest nie tak ;)
    Słabo rozwinięte zdania

Powodzenia za miesiąc :)

4. TheMasterPL

TheMasterPL Użytkownik

Dzięki Dyrard :D
    [hr]
    [align=center]
    Sznajper Gdzie mam błędy ortograficzne? interpunkcyjne to może jakieś są ale ortograficzne?! Gdzie?
    [/align]

5. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Na wstępie: Przemiła osoba- to na pewno :D
    Tylko tutaj mogę się przyczepić do stażu- równiutki miesiąc.
    Rzeczywiście widać Cię na serwerze, ale pomocy z Twojej strony nie widziałam. W podaniu pokazałeś,że nawet sporo wiesz o serwerze.
    Następna rzecz, do której się przyczepię to podanie. Troszeczkę na szybko pisane i nieprzejrzyste.
    Tutaj najważniejsza rzecz to temat, powinno być: "Podanie TheMasterPL".
    Ode mnie dzisiaj takie małe nie.
    Ale nie poddawaj się- spróbuj za miesiąc ;)

6. TheMasterPL

TheMasterPL Użytkownik

Gabi45, no Ok, dzięki za rade, napewno się nie poddam tak łatwo. ;)

7. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Zostaję na Neutural Ponieważ
    > Widuję cię na serwerze,
    > Nie Pomagasz,
    > Nie udzielasz się na Forum
    > Co z wiekiem to jest Odpowiednia
    Powodzenia za miesiąc ! :)

Reklama
  8. Belfegor

Belfegor Użytkownik

Jestem kategorycznie na NIE!
    Nie pomagasz ludziom ( jedyna pomoc to pozbycie się ekwipunku)
    Błędy ortograficzne i interpunkcyjne

Poczytaj sobie

9. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Powiem tak, jeżeli napisałbyś to podanie wyrzucając zbędne zdania z niego, dodał jakiś kolor, wzbogacił i ubarwił tekst w słowa, było by cudownie.
    Treść podania widzę, że napisana od siebie, nie ściągnięta, wiek widzę, że podałeś prawdziwy.

Więcej pomagaj w grze udzielaj się bardziej na forum, a wtedy będę jak najbardziej na tak.

Aktualnie: Neutral

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page