MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by TheCuteGirlYT, 13 April 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheCuteGirlYT

TheCuteGirlYT Użytkownik

Imię: Karolina
    Dokładny nick w grze: _KoteQ_
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 2,3 lub 4 godziny. Najchętniej gram na serwerach najbardziej znanych.
    Data urodzenia: 12.04.2003r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft gram już ponad 4 lata. Wersja 1.9 lub 1.9.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple gram pół roku... Niestety daty nie podam :/
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy!
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłam funkcję moderatora.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, CraftApple już jest doskonały! Podziwiam ekipę, że tak się stara :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick (wykopuje gracza z serwera np za spam itp.) /mute wycisza gracza /unmute '' Odcisza'' gracza. Obowiązki pomocnika, to pomaganie moderatorom, adminom itp. I pilnowanie chatu.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Pomocnikiem chciałabym zostać, ponieważ umiem zadbać o serwer. No i o tym marzę :D
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno sprawiedliwie, ten kto był by winny dostał by uwagę :)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: No jasne! Dużo ludzi mnie lubi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miłą osobą, cierpliwą i sprawiedliwą. Umiem dopilnować, by chat był spokojny, nie było spamu. Uwielbiam zwierzęta! W prost kocham! :D Umiem ortografię, mam 13 lat... I chodzę do 1 gimnazjum :) Gdy pełniłam podobną funkcję na innym serwerze, potrafiłam być miłą osobą :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Mam dużo czasu na granie w minecrafta, na serwerze CraftApple. Naprawdę można na mnie liczyć.
    Umotywowanie podania: Mam nadzieję, że moje marzenie o byciu pomocnikiem się spełni :) I tak jestem dobrej myśli... No i ja naprawdę podziwiam was, ekipo. Jesteście wspaniali ;)

Reklama
  2. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Po 1. Mogłaś pogubić "podpunkty" było by bardziej czytelne. Podanie NIE CZYTELNE!!

Po 2. W podpunkcie "opisz swoją osobę mini. 5 rozbudowanych zdań" nie pisz ze lubisz zwierzęta bo to dla administracji nie ma sensu, chodzi oto żebyś napisała ze jesteś np. Miła spokojna dyspozycyjna.

Po 3. Moglas napisać np tak :

Imię : Mam na imię Karolina.

Dokładny nick w grze : Mój nick to_KoteQ_.

Jak nie wiesz o co chodzi to mogłaś bardziej rozbudować oraz oddzielić spacjami tak jak powyżej.

Podanie nie czytelne, napisane na "odwal sie"
    Wybacz koteq jestem na NIE.
    [hr]
    Ps. Za dużo emotikonek.

3. TheCuteGirlYT

TheCuteGirlYT Użytkownik

Nie mam szans...

4. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Racja, racja :D. Radzę ci za miesiąc spróbować (wiem, nie jestem adminem, ale chyba zamkną ten post xD)

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page